Selectați pagina

Pacienta umilită de medic într-un spital din Prahova. I-a refuzat internarea și a rupt fișa VIDEO

Pacienta umilită de medic într-un spital din Prahova. I-a refuzat internarea și a rupt fișa VIDEO

Caz revoltator la Spitalul Orasenesc din Băicoi. Medicul de garda refuza sa interneze o pacienta trimisa de la Spitalul din Ploiesti. Ba mai mult intr-un acces de furie ii rupe fisa pacientei.

 

Întrebată de ce refuză internarea, medicul răspunde:

Nu vreau.  Internările nu se fac de la Ploieşti la Băicoi, aici eu hotăresc, nu Ploieştiul peste mine. (…) Nu-mi merge pixul.

VIZIONATI FILMULETUL SOCANT!!!

Reprezentantii spitalului au deschis ancheta.

In cadrul spitalului s-a constituit comisia de disciplina si de etica. Vor fi analizate toate datele vizavi de incident, vom lua toate masurile care se impun. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Doamna doctor e in contract de colaborare cu noi, la camera de garda de circa un an si jumatate, a declarat Andreea Irimiescu, manager al Spitalului din Baicoi.

Ministrul sanatatii a cerut un control la spital dupa ce imaginile au fost facute publice.

Florian Bodog, ministrul Sănătății a solicitat reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgență, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploiești și la Spitalul Orășenesc Băicoi, urmare a informațiilor apărute în mass-media, se arata in comunicatul de presa.

Direcția de Sănătate Publică Prahova va verifica condițiile în care s-a acordat asistența medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unități sanitare.

Intre timp doctorita care a a refuzat sa interneze pacienta si-a dat demisia.

Despre autor