Selectați pagina

Părinții fetiței purtate dintr-un spital în altul, fără un diagnostic clar, au sesizat Ministerul Sănătății

Părinții fetiței purtate dintr-un spital în altul, fără un diagnostic clar, au sesizat Ministerul Sănătății

Fetița de un an și 3 luni purtată de la un spital la altul, timp de trei zile, pentru un diagnostic a primit în sfârșit tratamentul adecvat de la un medic dermatolog care oferă consultații la o clinică privată. Părinții sunt însă revoltați și au făcut o sesizare la Ministerul Sănătății. Ei spun că s-au simțit neputincioși când și-au văzut copilul trimis de la un medic la altul fără să i se facă investigații amănunțite.

Ieri am ajuns la un spital privat, la un dermatolog. Alt medic, alt tratament. Azi au reușit pana la urma să ia proba direct din rană. Se presupune un streptococ sau o candida, încă nu se știe. Fetița este în continuare cu rana și deja o deranjează destul de rău, a început să sângereze, a spus mama pentru stirimed.ro.

Mama fetiței a trimis o sesizare către Ministerul Sănătății în care se plânge de serviciile oferite de Spitalul de Urgență pentru Copii Cluj.

Nu mi se pare normal, ei consideră un caz grav doar când copilul abia respiră. E incredibil. Am decis să fac o sesizare la București, direct la Ministerul Sănătății, a mai spus Anca, mama fetiței.

Până acum părinții au cheltuit câteva sute de lei pe consultații și tratamentul prescris de medic. Asta deși un copil de 1 an și 3 luni ar trebui să beneficieze de gratuitate.

Citește și  BEBELUȘ PURTAT DINTR-UN SPITAL ÎN ALTUL, TIMP DE TREI ZILE, FĂRĂ UN DIAGNOSTIC CLAR

 

 

Despre autor