Selectați pagina

Pe scenă cu tenorul Alessandro Safina. Concurs inedit pentru o seară a îndrăgostiților de neuitat FOTO

Pe scenă cu tenorul Alessandro Safina. Concurs inedit pentru o seară a îndrăgostiților de neuitat FOTO

Tenorul italian Alessandro Safina, interpretul coloanei sonore din „Clona”, care va susține un concert pe scena BT Arena din Cluj-Napoca, în seara de 14 februarie, a lansat un concurs inedit pentru doamne și domnișoare. Alessandro Safina va invita pe scenă o admiratoare de-a sa și îi va dedica o melodie. Cum puteți ajunge pe scenă cu șarmantul tenor? Simplu: vă cumpărați un bilet la concert, vă faceți un selfie pe care îl postați AICI, iar câștigătoarea va fi extrasă prin random.org, în ziua concertului, la ora 16:00.

Acompaniat de orchestra Operei Naționale Române din Cluj și alături de un număr impresionant de instrumentiști veniți special din Italia, sub bagheta noncoformistului geniu Lorenzo Passerini, concertul lui Alessandro Safina se anunță a fi unul cu adevărat grandios. Spectacolul „Canzoni D’Amore”! va cuprinde peste 20 de piese, printre care și cel mai recent single, Mare Mare, alte piese de succes ale sale, dar și coveruri internaționale.

 

Preferatul Reginei

Alessandro Safina nu este numai unul dintre artiștii preferați ai publicului român. A fost numit și tenorul preferat al Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, după o reprezentație de excepție susținută în fața Majestății Sale și a unor nume colosale ale muzicii pop-rock mondiale, precum Cher și Sir Elton John. Suverana i-a acordat onoarea de a interpreta, la Royal Variety Show din 2011, compoziția Music of the Night de Andrew Lloyd Weber.

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei și cu abilitatea sa unică de a combina stilul clasic cu cel pop (este în top 3 ”tenori pop opera”), Alessandro Safina a concertat cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii și a colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.