Selectați pagina

Pericol pentru cei cu alergii la soia. Lidl retrage 2 sandvișuri populare în magazine

Pericol pentru cei cu alergii la soia. Lidl retrage 2 sandvișuri populare în magazine

Sandvișurile „Chef Select”, sortimentele cu bacon prăjit. respectiv cu salam de Sibiu și cașcaval, sunt retrase de la vânzare, anunță Lidl. Motivul invocat este că produsele ar conține făină de soia, nedeclarată pe eticheta, iar acest lucru i-ar putea afecta pe consumatorii cu alergii.

Iată anunțul făcut de Lidl:

S.C. TIP TOP FOOD INDUSTRY S.R.L recheamă preventiv produsul „Chef Select, Sandwich sortarile Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu si cașcaval, 200g“ indiferent de termenul de valabilitate. S-a constatat că produsele afectate conţin făină de soia nedeclarată pe etichetă.
Din cauza posibilelor reacţii alergice la ingerare, clienţii cu alergie la soia ar trebui să ţină cont neapărat de retragere şi să nu consume în niciun caz produsele.

Având în vedere posibilele reacții alergice în urma consumului, clienții alergici la soia trebuie să acorde o atenție absolută acestei rechemări.

Pentru acele persoane care nu sunt alergice la soia, produsele sunt apte pentru consum. Produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ au fost vândute de către Lidl România. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a reacționat fără întârziere și a scos produsele de la vânzare. Produsele pot fi returnate în toate magazinele Lidl. Contravaloarea produselor va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsele „Chef Select, Sandwich sortările Pui și bacon prăjit și Salam de Sibiu și cașcaval, 200g“ . Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Chef Select, nu sunt afectate de această rechemare.

Lidl Romania îşi cere scuze tuturor persoanelor afectate pentru inconvenientul produs.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta telefonic la 0800.896.622 sau pe adresa de mail info@lidl.ro.