Selectați pagina

Pilotul clujean aflat în avionul MIG-21 Lancer prăbuşit în Mureş a fost operat. Starea lui este bună

Pilotul clujean aflat în avionul MIG-21 Lancer prăbuşit în Mureş a fost operat. Starea lui este bună

Pilotul clujean, Andrei Criste care se afla la manşa avionului MIG-21 Lancer prăbuşit în judeţul Mureş a fost operat în decursul zilei de ieri la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar din Bucureşti. Intervenţia a decurs bine, fără complicaţii care să îi pună în pericol viaţa sau integritatea fizică.

Locotenent-comandorul Andrei Criste a fost operat, ieri, în Blocul operator al Secției Neurochirurgie. Intervenția chirurgicală a decurs bine, fără evenimente sau complicații intra sau post-operatori care să pună în pericol viața sau integritatea fizică a militarului. Pacientul este conştient, cooperant, orientat temporo-spațial, stabil hemodinamic şi respirator, fiind evaluat zilnic de echipa multidisciplinară constituită din specialişti în neurochirurgie, chirurgie toracică, Anestezie Terapie Intensivă (ATI), medicină de laborator şi imagistică medicală pentru stabilirea conduitei terapeutice, se arată în comunicat transmis de reprezentanţii spitalului.


Reprezentanţii spitalului au mai precizat că locotenent-comandorul Andrei Criste beneficiază de suport psihologic de specialitate.


În plus, echipa noastră medicală se află în contact permanent cu familia.

Avionul de la Câmpia Turzii s-a prăbuşit în cursul zilei de marţi în timp ce pilotul efectua un antrenament în judeţul Mureş.

CITEŞTE ŞI: MIG 21 LANCER PRĂBUŞIT ÎN MUREŞ. PILOTUL ESTE ÎN STARE STABILĂ

Despre autor