Selectați pagina

Premieră în Cluj. Târg de călătorii cu loc de joacă pentru copii, expoziție de artă și turism medical

Premieră în Cluj. Târg de călătorii cu loc de joacă pentru copii, expoziție de artă și turism medical

Primăvara aduce la Cluj, în premieră, un târg inedit de călătorii, ce va avea loc, în week-end-ul 16 – 18 martie la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca. În cadrul Târguuli vor putea fi studiate sute de oferte de vacanță din portofoliul firmelor de turism expozante și vor putea fi achiziționate ultimele vacanțe în sistem early booking. Printre sutele de oferte de vacanță, vor exista și momentele dedicate artei, astfel că Târgul de Călătorii va întruni toate criteriile unui eveniment de lifestyle și turism, depășind granițele unui simplu târg.

„Ne propunem să ieșim din tipare și să ajutăm tineri creatori de excepție să își împlinească visul. Astfel că acest eveniment poate fi o rampă de lansare pentru câțiva tineri artiști care vor expune câteva din lucrările lor în cadrul evenimentului. Expozițiile vor fi axate pe tema târgului – turismul și călătoriile – și vor fi amplasate intr-o zona special amenajată din târg.”, au precizat organizatorii

În plus, organizatorii spun că s-au gândit și la familiile care merg împreună cu copiii la târg. Micuții vor avea la dispoziție un loc de joacă și relaxare, unde vor putea sta în timp ce părinții studiază ofertele de vacanță. Iar dacă părinții au un bebeluș care e greu de purtat în brațe, în cadrul Târgului de Călătorii vor găsi un concept unic în Cluj: un loc de unde vor putea împrumuta sisteme ergonomice, pentru purtarea bebelușilor.

„Ne dorim să fim cât mai aproape de familiile cu copii, astfel am gândit o zonă de relaxare pentru cei mici câtă vreme cei mari sunt ocupați cu vânătoarea de oferte turistice. Datorită partenerilor noștri vom avea un spațiu amenajat cu loc de joacă pentru copii și animatori care să îi țină ocupați (regulamentul se poate consulta pe pagina de facebook a evenimentului). Iar pentru cei care nu doresc să vină cu carucioare la Târg, împrumutăm sisteme ergonomice de purtare prin bunăvoința unui alt partener de nădejde”, au mai spus cei care se ocupă de organizarea evenimentului.

În Cluj-Napoca, se știe deja, se practică, deja de ani buni, turismul medical.Adică, cetățeni străini vin aici să se trateze de diverse afecțiuni, dar, în special vin aici pentru tratamente și lucrări stomatologice. Așa că, în cadrul Târgului de Călătorii și Lifestyle, vor fi și expozanți care vor avea oferte din zona turismului medical.

Târgul este organizat de firma AdShop Cluj, în colaborare cu ANAT, iar intrarea este liberă.