Selectați pagina

Premieră în România: Elementum, un spectacol „în ritmul familiei”, organizat într-un cadru feeric

Premieră în România: Elementum, un spectacol „în ritmul familiei”, organizat într-un cadru feeric

Primul festival dedicat familei este organizat, în premieră, în acest an, între 21 și 23 iunie 2019, în județul Cluj, la Complex Lac Luncani, Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfășurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment din România dedicat întregii familii, indiferent de vârsta membrilor săi.

„Focul este vestitorul primăverii, iar primăvara este vestitorul activităților de Foc din cadrul Elementum, un festival în ritmul familiei. Nu întâmplător, prima zodie a primăverii- începutul unui nou ciclu de viaţă, Zodia Berbecului, care începe astăzi, 21 Martie, este un semn de Foc. Totul e ”incendiar” (fără a fi periculos, stați liniștiți, dragi părinți): avem concerte de aprins inimile și tălpile de la picioare de atâta dans- DJ Project și Andra Gogan țin capul de afiș în zilele de weekend, avem ateliere de încălzit burtica- slow food cooking, dar și jocuri de încins spiritul competitiv- mașinuțe, bărcuțe și avioane teleghidate!”, transmit organizatorii evenimentului

SPECTACOLE DE FOC

”Îmi e dor, îmi e dor, îmi e dor, mi-e atât de dor”… să-i ascult pe DJ Project feat Giulia în concert LIVE! Și vouă, nu-i așa? Ei bine, seara zilei de sâmbătă, 22 iunie, va fi “guvernată” de concertul susținut chiar de ei, reuniți în această formulă special pentru festivalierii Elementum!

Înființată la Timișoara, DJ Project, una dintre cele mai efervescente, productive și longevive trupe dance din România, e ”responsabilă” de multe dintre marile hituri ale tuturor petrecerilor din ultimii 20 de ani: Privirea Ta, Șoapte, Încă o noapte, Hotel, O secundă, Inimă nebună. Iar faima proiectului DJ Project a trecut demult granițele țării: piesa În lumea ta, semnată de Ministry of Sound, a fost relansată în engleză, în toată lumea, după ce a ocupat locul 1 în topurile radiourilor din România pentru 40 de săptămâni consecutiv.

Ultima seară de festival, duminică, 23 iunie, va fi marcată de un alt spectacol ”incendiar”. Andra Gogan este o tânăra de doar 21 de ani, dar cu 18 ani de experiență în cântat și cu două intrări în Cartea Recordurilor- una pentru ”Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume). Ca să nu mai spunem că este vocea unor celebre personaje Disney, printre care Doctorița Plușica sau Prințesa Sofia Întâi, iar acum e unul dintre cei mai urmăriți tineri vloggeri din România, cu un mini serial propriu, pentru adolescenți, lansat pe YouTube („How to become popular at high school”).

ACTIVITĂȚI CU FOC…

Tot vedete, dar la categoria activități altfel pe care le poți face la un festival când mergi cu toată familia, sunt ateliere gastronomice organizate de Slow Food Turda. Alături de cei de la Studcoop, vor organiza o serie de ateliere de gătit, care implică atât părinții, cât și copiii și, de ce nu, bunicii și vecinii :). Fie că vă place mesajul educativ (mâncare sănătoasă, din surse locale, care ajută economia locală), fie că vă place să degustați bunătăți, cu siguranță vă veți distra: vor fi ateliere de paste colorate, de gătit deserturi, de făcut gogoși și dulceață, dar și ateliere de educație senzorială. Vor fi jocuri de recunoaștere tactilă și olfactivă a fructelor și legumelor, de ”încercare” a auzului prin ghicirea sunetelor din bucătărie, și multe altele!

…ȘI CU PICIOARELE PE PĂMÂNT
Și pentru că ne place să fim totuși cu picioarele pe PĂMÂNT, vă dăm câteva detalii și despre activitățile acestui element. Tătici, pregătiți-vă, căci asta este pentru voi: prietenii de la HPI Racing România vin la festival cu mașinuțe, bărcuțe și avioane teleghidate! Vom avea parte de workshopuri, circuite amenajate, curse, concursuri și prezentări, ca o alternativă de petrecere a timpului liber în mod creativ și relaxant, pentru copii și… copii mari (a.k.a. adulți). Evenimentul este dedicat pasionaților și iubitorilor de automodelism, navomodelism, aeromodelism, modelism static. Vor fi prezentate standuri cu modele și se vor face demonstrații, vor avea loc concursuri și prezentări ale ultimelor apariții de pe piață. Participanții pot testa circuitele, cu mașinile teleghidate puse la dispoziție de către organizatori sau cu jucăriile  proprii.

 

Elementum- festival pentru întrega familie
21-23 iunie, Complex Lac Luncani – județul Cluj
DJ Project feat. Giulia – concert sâmbătă seara
Andra Gogan – concert duminică seara
Ateliere gastronomice – pentru părinți și copii
HPI Racing – mașinuțe, bărcuțe și avioane teleghidate

Abonamente pentru festival pot fi cumpărate de pe site-ul nostru. Copiii sub 2 ani au intrare GRATUITĂ.