Selectați pagina

Președintele României va decora mai multe spitale din țară

Președintele României va decora mai multe spitale din țară

Mai multe spitale din țară vor fi decorate de președintele României, Klaus Iohannis. Este vorba despre opt spitale din toată țara. Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” Cluj-Napoca va fi distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Mare Ofiţer, iar Spitalul Municipal de Urgență Moinești, Bacău cu ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de Comandor.

Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler va fi acordat Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, Institutului Clinic Fundeni Bucureşti, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Spitalului Municipal Orşova.

Avem astăzi dublu motiv de sărbătoare! Prin decret prezidențial, alături de alte spitale din țară, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a fost distins cu Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, în semn de apreciere pentru importanta activitate de asistență medicală, precum și pentru rezultatele obținute în perfecționarea actului medical. Pentru noi, această distincție ne dovedește că ne aflăm pe un drum bun, pentru a ne atinge obiectivul: acela de a oferi servicii medicale moderne pentru toți pacienții noștri. Ne continuăm de astăzi proiectele, onorând tradiția lumii medicale clujene.Le mulțumim tuturor celor care, prin efortul și dedicația pe care le depun în munca lor, au făcut posibilă primirea acestei distincții, se arată pe pagina de facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

Ceremonia de decorare va avea loc marți, 16 aprilie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni.

 

Sursa foto: institutiimedicale.ro

Despre autor