Selectați pagina

Primul centru de vaccinare din maşină drive-thru s-a deschis în Deva. De luni va funcţiona şi la Cluj

Primul centru de vaccinare din maşină drive-thru s-a deschis în Deva. De luni va funcţiona şi la Cluj

S-a deschis primul centrul de vaccinare drive-THRU din România la Deva. Astăzi sute de oameni au stat la rând în maşini pentru a fi vaccinaţi anti COVID. Şi la Cluj se aşteaptă deschiderea unui centru similar de luni.

Astăzi, la Deva, s-a deschis Primul Centru de Vaccinare Drive-THRU din România.Pentru că ne dorim ca acțiunea de vaccinare să se desfășoare în cele mai bune condiții, vă prezentăm cum se derulează totul în doar 5 Pași!, au scris cei de la RO Vaccinare.

Cei care vor trece de triaj vor primi un emoticon cu marker lavabil pe luneta maşinii. Apoi pe parbriz va fi scrisa ora la care se poarte părăşi parcarea iar la plecare veţi primi adeverinţa.

Iată paşii:

În prima zi sute de oamenii au aşteptat în maşini să se vaccineze cu serul produs de compania Pfizer BioNTech. Aceştia nu au fost nevoiţi să coboare din maşini unde s-a făcut de la triaj şi până la monitorizare post vaccin.

La Cluj se va deschide al doilea centru de vaccinare drive-thru la începutul săptămânii viitoare. Imunizarea se va face tot cu serul Pfizer, în fiecare zi de la ora 8.00 la 20.00.

CITEŞTE ŞI: LA CLUJ SE DESCHIDE PRIMUL CENTRU DE VACCINARE DRIVE-THROUGH

Despre autor