Selectați pagina

Profesioniștii din domeniul medical, premiați cu vacanțe la munte. Un formular de înregistrare este pașaportul spre un week-end de relaxare.

Profesioniștii din domeniul medical, premiați cu vacanțe la munte. Un formular de înregistrare este pașaportul spre un week-end de relaxare.

O companie care se ocupă cu recrutarea și plasarea forței de muncă în domeniul medical a lansat un concurs pentru profesioniștii din domeniu medical. Ca să le mulțumească pentru contribuția pe care medicii, asistenții și alți profesioniști din domeniul sanitar o aduc societății, compania a lansat o provocare, în urma căreia, câștigătorii vor fi recompensați cu vacanțe, echipamente medicale sau participări gratuite la conferințe de profil. Ultima zi în care se mai pot face înscrieri, este 15 august. Iată, mai jos, comunicatul de presă al companiei VPL Healthcare:

VPL Healthcare, in parteneriat cu The British Medical Journal Romania, Medica Academica, Maedica – a Journal of Clinical Medicine, Romanian Journal of Clinical and Experimental Dermatology si alaturi de sponsorii nostri: Cocktail Holidays, InWhite, Med-fit, Holiday Office ofera vara aceasta premii in valoare de 4300 lei profesionistilor din domeniul medical!

Avem 1000 de motive pentru care va putem multumi!

Suntem onorati ca putem sa va rasplatim pentru activitatea pe care o desfasurati cu dragoste, grija si respect fata de oameni. Va multumim pentru ca ne tratati in mod egal, ca sunteti puternici si manifestati compasiune indiferent de situatie si pentru ca rabdarea si devotamentul dvs depasesc limitelele normalului. Dorim sa va multumim si va ramanem indatorati pentru programul de lucru indelungat, stresul si noptile nedormite. Noi va consideram niste eroi.

Pentru ca ne dorim sa premiem excelenta, ne-ar face o deosebita placere sa va alaturati campaniei noastre! Participarea se face prin inscriere gratuita in Formularul de inregistrare!

Aplicati aici!

Premii disponibile:
• Sejur de 3 Nopti pentru 2 persoane la Predeal (perioada august – septembrie), oferit de Cocktail Holidays

• Sejur de 2 nopti la Brasov (perioada august – septembrie) ofertit de Holiday Office

• 10 Uniforme medicale la alegere, oferite de InWhite Romania

• 5 Abonamente tiparite – TARUS Media (contin credite profesionale)

• 10 Abonamente online – TARUS Media (contin credite profesionale)

• 10 Bluze medicale la alegere, oferite de MedFit Romania

Perioada de desfasurare a concursului este 09 Iulie 2018 – 15 August 2018.

Castigatorii vor fi anuntati in data de 16 August 2018, la ora 12.