Selectați pagina

Profesorul Mihai Lucan, „încolțit” de DIICOT. S-au făcut percheziții la Institutul de Transplant Renal și la Lukmed

Profesorul Mihai Lucan, „încolțit” de DIICOT. S-au făcut percheziții la Institutul de Transplant Renal și la Lukmed

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, percheziții la Institutul Clinic de Transplant Renal Cluj și la Clinica privată deținută de profesorul Mihai Lucan, Lukmed, scrie ziardecluj.ro.

Potrivit sursei citate, procurorii au stat mai multe ore în cele două unități medicale și au ridicat cutii întregi cu acte, hard-disk-uri și aparatură electronică. În cursul zilei de miercuri, reprezentanții DIICOT au refuzat să facă orice fel de comentariu pe acest subiect.

Surse judiciare au declarat pentru evz.ro că procurorii fac cercetări într-o cauză de delapidare. Oamenii legii au indicii că pacienții internați la clinica Lukmed, deși plăteau analizele, acestea erau efectuate din fondurile Institutului de Transplant Renal Cluj, condus până la sfârșitul anului trecut de Mihai Lucan,

Deputatul Emanuel Ungureanu, care este și fost angajat al Institutului de Transplant Renal Cluj a spus în repetate rânduri că institutul a fost „căpușat” de clinica privată a lui Mihai Lucan. Potrivit lui Ungureanu, Lucan trimitea pacienții de la institut să își facă investigații, contra-cost, la clinica sa.

Profesorul Mihai Lucan nu a putut fi contactat să comenteze acuzațiile care i se aduc.

Sursa foto: sanatateaonline.ro