Selectați pagina

Alexandru Rafila: Îmi doresc foarte mult să puteți avea din nou încredere în sistemul de sănătate

Alexandru Rafila: Îmi doresc foarte mult să puteți avea din nou încredere în sistemul de sănătate

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila îţi doreşte ca românii să poată avea din nou încredere în sistemul de sănătate. Acesta a adăugat în mesajul de final de an că lucrurile dificile care trenează de câţiva ani nu se pot rezolva peste noapte.

„Încheiem anul 2022 în sectorul de sănătate după ce am trecut la începutul acestui an de partea cea mai dificilă a pandemiei și am reușit să o ținem sub control, am reușit să facem în așa fel încât să ținem spitalele deschise și lucrul poate cel puțin la fel de important este legat de faptul că investițiile pe care trebuie să le facem prin PNRR se află pe drumul cel bun”, a spus Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii.

Ministrul Sănătăţii speră ca românii vor putea avea, din nou, încredere în sistemul de sănătate.

Acum la final de 2022 îmi doresc ca în anul care vine să concretizăm toate aceste investiții. Îmi doresc foarte mult să puteți avea din nou încredere în sistemul de sănătate prin ceea ce facem noi, la Ministerul Sănătății sau la instituțiile subordonate Ministerului Sănătății, prin ceea ce fac profesioniștii din sistemul de sănătate și cred că trebuie să fim solidari și trebuie să fim responsabili de același timp. Vă mulțumesc tuturor care ați avut încredere și care mi-ați dat sprijinul, vă mulțumesc și celor care nu ați făcut acest lucru, dar sper ca în viitor să aveți argumente ca să puteți să o faceți, și mulțumesc tuturor colegilor din Guvern și din actuala coaliție care au făcut posibil acest progres în domeniul sanitar”, a adăugat ministrul Sănătăţii.

VEZI VIDEO AICI

Sigur că lucuri dificile în sănătate care trenează de ani de zile și nu se pot rezolva peste noapte vă promit că, împreună cu toți colegii mei, vom face în așa fel încât progresul să fie evident în anul ce vine și să vă regăsiți încrederea în sistemul de sănătate din România. Vă mulțumesc, vă urez tuturor un an nou fericit, să trecem cu bine de această criză, iar sănătatea cu siguranță este unul dintre lucrurile cele mai importante pe care trebuie să le păstrăm sau să o redobândim atunci când suntem bolnavi”, şi-a încheiat mesajul Alexandru Rafila.

Despre autor