Selectați pagina

Rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu, aleasă membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale

Rectorul UMF Cluj, Anca Buzoianu, aleasă membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj, Anca Buzoianu, a fost aleasă membru corespondent al Academiei de Ştiinţe Medicale din România.

În cadrul Adunării Generale care a avut loc la Bucureşti, în data de 14 decembrie 2022, am fost aleasă membru corespondent al Academiei de Științe Medicale din România. Sunt deosebit de onorată să mă alătur oamenilor de ştiinţă din cadrul acestei organizații de înaltă ținută științifică și profesională, a spus Anca Buzoianu, rectorul UMF.

Academia de Științe Medicale este o instituție academică a medicilor, farmaciștilor și a cercetătorilor români din țară și din străinătate. Ca for științific național, împreună cu universitățile și instituțiile de cercetare, Academia de Științe Medicale are un rol activ în viața publică a țării, prin potențialul său de cunoaștere științifică din domeniile biomedicinei, medicinei clinice, medicinei fundamentale, medicinei preventive, sănătății publice și științelor farmaceutice, în scopul îmbunătățirii stării de sănătate a populației,a scris rectorul UMF pe pagina ei de socializare.

Despre autor