Selectați pagina

Investiție majoră în sănătate, în Cluj. Regina Maria a deschis o policlinică modernă. VEZI VIDEO

Investiție majoră în sănătate, în Cluj. Regina Maria a deschis o policlinică modernă. VEZI VIDEO

Cea mai mare și și modernă policlinică din Cluj s-a deschis în Rețeaua de sănătate Regina Maria. Investiția în Policlinica Eremia Grigorescu se ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro. Noua policlinică reunește sub același acoperiș Policlinicile Pasteur și Muzeului.

„Inaugurăm astăzi cea mai mare Policlinică din Cluj și desigur cea mai mare din Rețeaua Regina Maria. O clinică cu 40 de cabinete medicale, servicii integrate pentru pacienți: fie că vorbim de pediatrie, fie că vorbim de adulți. Suntem extrem de încântați să fim în cartierul Grigorescu și bineînteles policlinica poartă numele acestui cartier”, a declarat pentru StiriMed, Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

VEZI VIDEO

Cea mai mare policlinică din Cluj a fost deschisă de Rețeaua Regina Maria

45 de cabinete funcționează în cei 2.000 mp din Policlinica Eremia Grigorescu. Aici lucreză peste 150 de medici. Ei își pun priceperea și experiența în beneficiul celor peste 500 de pacienți care, zi de zi, accesează servicii medicale de aici.

„Ne axam foarte mult pe preveție. Avem peste 75.000 de clujeni care au abonamente medicale la rețeaua noastră de sănătate și asta înseamnă că 1 din 4 clujeni poate sa acceseze serviciile noastre fie gratuit, fie cu discount”, a completat Fady Chreih, CEO Rețeaua de Sănătate Regina Maria.

Pacienții au acces la investigatii complexe, multe dintre acestea cu posibilitate de decontare prin CAS. În total sunt 40 de specialități medicale diferite printre care ORL, cardiologie, dermatologie, chirurgie, urologie sau pediatrie.

Policlinica Eremia Grigorescu reunește Centrul de Expertiză în Nutriție și Obezitate ,inaugurat în primăvara lui 2023, Centrul pentru Sănătatea Cuplului și Centrul de Hematologie Oncologică. De asemenea, pacienții vor regăsi aici și Centrul de endometrioză, dar și Centrul de menopauză și anti-aging.

CITEȘTE ȘI CEL MAI MARE ȘI MODERN LABORATOR DIN TRANSILVANIA A FOST DESCHIS DE REȚEAUA REGINA MARIA LA CLUJ. VIDEO-FOTO

Despre autor