Selectați pagina

Românul rănit în atentatul din Las Vegas s-a trezit după operație

Românul rănit în atentatul din Las Vegas s-a trezit după operație

Românul din Cluj-Napoca care a fost împușcat în timpul atentatului din Statele Unite a trecut cu bine de operație. El este în continuare la Terapie Intensivă fiind intubat și ventilat mecanic. Medicii au fost nevoiți să-i îndepărteze o treime din plămân ca să îi poată salva viața.  Asta după ce glonțul i-a trecut prin plâmânul stâng și s-a oprit în plâmânul drept.

Mama tânărului a anunțat pe rețele de socializare că tânărul s-a trezit, a plâns și a făcut o inimioară cu mâinile. Ea speră că în curând se va simți mai bine.

Rudele bărbatului din Cluj au fost socate când au aflat ce s-a întâmplat. Bunica lui Luca a fost cea care s-a rugat necontenit pentru sănătatea lui.

Toate camerele au fost pline și fiecare s-a rugat în camera lui și apoi când am terminat am primit o postare pe Facebook că s-a terminat operația și l-au dus la reanimare. A început să își revină puțin, a deschis ochii mi-a făcut o inimioară.  Am primit o fotografie de la consulul român din America. I-a făcut o vizită și se țineau de mânuță amândoi, a spus bunica băiatului.

Părinții lui Luca, stabiliți în Statele Unite de 10 ani și au fost impresionați de numărul mare de mesaje și de susținerea oamenilor, pentru ca fiul lor să treacă cu bine de această încercare.

Luca, tânărul de 23 de ani se afla la muncă în timpul atacului din Las Vegas. El a fost împușcat chiar în timpul concertului de muzică country. 500 de persoane au fost rănite și alte 59 au murit în urma atacului armat.

 

 

 

Despre autor