Selectați pagina

Salvatorii au donat sânge pentru a-l ajuta pe fiul unui coleg

Salvatorii au donat sânge pentru a-l ajuta pe fiul unui coleg

Gest impresionant al angajaților de la ISU Satu Mare. Peste 100 de persoane s-au mobilizat și au donat sânge pentru fiul unui pompier din Satu-Mare.

Bogdan,  proaspăt absolvent al Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca a fost implicat într-un accident grav. Deși era în a doua săptămână de lucru el a fost surprins de un utilaj de recoltat porumbul, care i-a secționat ambele picioare.

Bărbatul este internat la o clinică din Cluj Napoca și a suferit o primă intervenție chirurgicală. În perioada următoare, el va fi operat de mai multe ori, așa că va avea nevoie de sânge

Alături de pompieri și colegi din alte structuri aparținând M.A.I., zeci de sătmăreni au desfăşurat la Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare, o altfel de misiune salvatoare, optând să doneze sânge pentru acest caz, se arată într-un comunicat.

Și la Centrul Regional de Transfuzie din  Cluj aproape 200 de oameni au donat sânge. este vorba despre foști colegi de facultate, prieteni și cunoscuți care au vrut să îl ajute pe tânărul inginer.

Am avut foarte , foarte mulți donatori pentru acest caz. În total astăzi s-au prezentat în jur de 200 de persoane. Îi așteptăm și în zilele următoare,a  declarat pentru stirimed, Adriana Sime, directorul Centrului de Transfuzii Cluj.

Acțiunea de donare va continua și săptămâna viitoare, iar cei care doresc se pot prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină din Satu Mare, dar și din alte județe.

 

Despre autor