Selectați pagina

Sânge pentru Untold sau Neversea. Caravana Blood Network ajunge în acest an în 9 orașe din România

Sânge pentru Untold sau Neversea. Caravana Blood Network ajunge în acest an în 9 orașe din România

Campania de donare de sânge în schimbul unui bilet la Untold sau Neversea continuă și în acest an. Cei care donează sânge, primesc gratuit un bilet de participare la unul din festivalurile Untold sau Neversea. Cluj-Napoca a fost primul oraș în care Caravana Blood Network a poposit, sâmbătă și duminică, iar tinerii s-au înghesuit să doneze sânge.

Campania se dezvoltă de la an la an, atât în privința numărului de donatori în centrele fixe cât și la caravanele mobile BLOOD NETWORK. Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA lansează cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge, care a mobilizat mii de oameni din România. În acest an campania începe mai devreme și se desfășoară în perioada 13 mai-29 iunie în toate centrele de transfuzii din țară. Totodată caravana mobilă va fi prezentă în nouă orașe din România.

În acest moment, peste 6000 de membri s-au înscris în rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Și eu Donez.

„Campania Blood Network se dezvoltă de la an la an. În 2019, am adăugat încă trei orașe în care va ajunge caravana de donare de sânge, Târgu Mureș, Sibiu și Oradea. În acest fel, pe lângă centrele de transfuzii din toată țara, tinerii pot dona la caravana mobilă care, în acest an, poate fi găsită în 9 orașe din România. Ne dorim să creștem numărul de donatori de sânge, mai ales că spitalele din România au o nevoie constantă de sânge.”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD&NEVERSEA

sange untold 2

Caravana Blood Network

• CLUJ-NAPOCA: 11, 12 MAI, BULEVARDUL EROILOR
• TÂRGU MUREȘ: 18,19 MAI, PIAȚA TEATRULUI
• IAȘI: 18,19 MAI, IULIUS MALL
• TIMIȘOARA: 25,26 MAI, PARCAREA FACULTĂȚII DE POLITEHNICĂ
• ORADEA: 1,2 IUNIE, PIAȚA UNIRII
• SIBIU: 8,9 IUNIE, PIAȚA UNIRII
• BUCUREȘTI: 14,16 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA PIAȚA CHARLES DE GAULLE
• BRAȘOV: 22, 23 IUNIE, BULEVARDUL REPUBLICII, ZONA MODAROM
• CONSTANȚA: 29, 30 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

sange untold 3

Bilete gratuite și reduceri la abonamente

Organizatorii au mai precizat că cei care donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară trebuie să acceseze, în funcție de festivalul la care vor să ajungă, site-ul untold.com sau neversea.com, secțiunea Blood Network, unde vor completa formularul solicitat și vor atașa o poză cu adeverința de donator. Apoi, vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere:

*la UNTOLD la prețul special de 513,94 de ron plus taxe din prețul final de 811,20 ron + taxe al abonamentului
*la NEVERSEA la prețul special de 399 de ron plus taxe din prețul final de 599 ron + taxe al abonamentului

NEVERSEA 2019 va avea loc în perioada 4-7 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2019 va avea loc în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca.