Selectați pagina

Scandal la Spitalul din Câmpina. Un vizitator a fost agresat de un paznic VIDEO

Scandal la Spitalul din Câmpina. Un vizitator a fost agresat de un paznic VIDEO

Incidentul s-a petrecut pe holul Spitalului Municipal din Câmpina. Tânărul susține că a încercat să ajungă, în salon, la tatăl lui, să îi ducă o pizza pentru că îi era foame.

Pentru că nu era un interval orar în care să fie permise vizitele aparținătorilor, agentul de pază a refuzat să îl lase pe tânăr să mergă unde dorea, potrivit observatorulph.ro.

În împrejurări încă neclare, situația a degenerat rapid, paznicul începând să îl înjure și să îl lovească pe vizitator, mai întâi cu pumnul, apoi cu bastonul, utilizând și spray-ul cu gaz iritant. Întreaga scenăa fost filmată cu telefonul mobil.

 

 

Am fost bătut, jignit și nu am fost lăsat să urc la etajul 3, în Spitalul Municipal Câmpina, să îmi vizitez tatăl, care era recent adus de la terapie intensivă, motivul fiind că nu este oră de vizită deși saloanele erau pline de vizitatori. Acest agent „director”de spital și-a pierdut controlul, doar pentru că nu am avut bunul simț să dau 5 lei șpagă, să pot urca în salon, a declarat victima.

Tatăl meu l-a rugat să-i cumpere o pizza, pentru că nu mâncase toată ziua. Eu am fost la tatăl meu, cu 30 de minute înainte sa ajungă fratele meu cu pizza. Pe mine m-a lăsat sa urc după ce i-am dat 5 lei. Menționez că în spital erau mai mulți vizitatori la acea oră…, sustine fratele victimei.

Tânărul agresat a depus plângere penală împotriva agentului de pază, fiind hotărât să nu lase incidentul fără urmări.

De cealalta parte, paznicul sustine ca el a fost lovit de bărbatul care a devenit agresiv când a aflat că nu poate intra în spital. Conducerea spitalului îi a apărarea paznicului care este angajatul unei firme de pază care are contract cu unitatea sanitară. Poliștii au început cercetările în acest caz.

Despre autor