Selectați pagina

Se apropie Ziua Eșarfelor Colorate. Ajută și tu un copil bolnav de cancer să zâmbească

Se apropie Ziua Eșarfelor Colorate. Ajută și tu un copil bolnav de cancer să zâmbească

Peste 1000 de copii din spitalele de oncopediatrei din toată țara vor fi vizitați de Gasca Zurli pe 12 octombrie, Ziua Eșarfelor Colorate. Micuții vor primi pachete care să le readucă puțin zâmbetul pe buze.

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmpla și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. Sunt aproape 1000 de copilași care au nevoie de noi pentru a transforma durerea cauzată de branule în zâmbete născute din bunătatea oamenilor. Îi invităm pe clujeni să ne fie alături și în acest an.

Ziua Eșarfelor Colorate este un proiect pornit din dorința Mirelei de a le readuce un zâmbet pe chip acestor copii. Nu îi putem face bine, dar le putem face zilele mai colorate, îi putem face să râdă și să uite pentru o zi de efectele chimioterapiei, ale radio terapiei, de acele care le străpung mânuțele firave. Acesta este scopul campaniei, spun cei din Gașca Zurli.

Ce conțin kit-urile de toamnă?

Pijamale, papuci, șosete, prosoape, produse de igienă corporală (săpunuri, geluri de duș, șampon, periuțe de dinți, pasta de dinși, apă de gură), jucării, cărți de povești.

CUM POȚI AJUTA?

DONEAZĂ direct prin CARD BANCAR de pe telefon sau calculator, în 2 pași, accesând AICI

DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Zurli

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail: fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Ziua Eșarfelor Colorate

DONAȚII FIRME Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro sau la numărul de telefon 0741530408.

În secțiile de oncopediatrie din România sunt internați activ peste 1.000 de copii bolnavi de cancer. Primul lucru care le dispare atunci când primesc diagosticul este zâmbetul. Apoi începe o luptă cruntă în care le dispare părul, iar pe capetele lor micuțe își fac apariția eșarfe colorate, care să le ascundă suferința.

Pe 12 octombrie, chiar de Ziua Eșarfelor Colorate, Caravana Zurli se va împărți în echipe care vor porni concomitent în cele 8 orașe din România în care există secții de oncopediatrie, pentru a duce cadourile Copiilor cu Branule.

În fiecare an ne-am propus să strângem câte 1.000 de pachete cu lucruri și produse de care copiii bolnavi de cancer înternați în spitale și familiile lor au nevoie în saloanele în care trăiesc cu lunile, au spus cei de la Gașca Zurli.

Prima ediție a campaniei a avut loc în 2020, atunci când 55 de femei de succes din țară au donat eșarfe și peste 1000 de români au donat și au purtat eșarfe colorate, în semn de solidaritate cu copiii bolnavi de cancer.

Despre autor