Select Page

Se pregătește o lege care să permită iar fumatul în spații închise. Ministrul Sănătății atacă Parlamentul

Se pregătește o lege care să permită iar fumatul în spații închise. Ministrul Sănătății atacă Parlamentul

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a scris pe pagina sa personală de Facebook că o parte din membrii Parlamentului se pregătesc să modifice legea antifumat, astfel încât fumatul să fie iar permis în spații închise. Ministrul a atacat dur această inițiativă.

„La umbra respingerii premierului, oarece domni din Parlament au trecut deja la treabă. Mâine, în Comisia pentru Drepturile Omului, se cere aviz pentru amputarea legii de interdicţie a fumatului în spaţiile publice închise.
Pentru reamintire, COMISIA DE SANATATE din Senat (!!!), condusă şi atunci şi acum de distinşi membri ai noului Partid Stat Dragnea (PSD) – parte dintre domniile lor chiar distinşi membri ai breslei medicale – au propus modificări care nu înseamnă altceva decât o SCHILODIRE a legii antifumat.
Ce s-a mai întâmplat între timp? Senatul a aprobat deja tacit modificarea legii aşa încât FUMATUL AR FI POSIBIL, PRACTIC, ÎN ORICE SPAŢIU ÎNCHIS.”, a scris Vlad Voiculescu pe pagina de socializare.

Ministrul mai spune că legea antifumat este unul din punctele care trebuie apărate de întreaga societate.

„Camera Deputaţilor este camera decizională. Nicăieri nu este consacrat în vreo lege sau în Constituţie dreptul de a fuma, dar propunerea de modificare a legii tratează fumatul în spaţiile publice închise exact aşa. Formă actuală a legii antifumat este doar unul dintre punctele care merită şi trebuie aparate de întreagă societate, împotriva intereselor industriei tutunului şi împotriva intereselor unor anumiţi membri ai Parlamentului.”, a mai scris Vlad Voiculescu

About The Author