Selectați pagina

Un serviciu de telemedicină oferă 5.000 de abonamente gratuite pentru pacienți, timp de o săptămână

Un serviciu de telemedicină oferă 5.000 de abonamente gratuite pentru pacienți, timp de o săptămână

Serviciul de Telemedinică TeleDoc oferă 5.000 de abonamente gratuite, pentru pacienții afectați de criza sanitară din România, generată de pandemia COVID-19. Astfel, pacienții carese confruntă cu probleme de sănătate, pot solicita sfaturi medicale prin intermediul aplicației mobile myTeleDoc.

CITEȘTE ȘI  DOCTOR LA UN CLICK DISTANȚĂ. APLICAȚIA DE TELEMEDICINĂ MYTELEDOC INTRĂ PE PIAȚA DIN ROMÂNIA

Pacienții vor fi consultați online de unul dintre medicii înscriși în program, iar la nevoie, aceștia pot primi chiar și prescripții de medicamente.

TeleDoc vrea să sprijine sistemul medical tradițional

Reprezentanții serviciului de telemedicină spun că au decis să ofere sprijin pacienților români din cauza numărului mare de cazuri de COVID care se înregistrează în ultimul timp în țara noastră. Ceea ce duce la o suprasolicitare a sistemului tradițional de medicină.

„O parte din viziunea TeleDoc este de a face ca sănătatea să fie accesibilă tuturor, de aceea am decis să oferim gratuit 5.000 de abonamente pentru o săptămână pacienților români, astfel încât aceștia să poată contacta online un medic la orice oră din zi sau din noapte. Empatizăm cu situația din România, așa că am decis să oferim sprijinul nostru pentru a facilita accesul la servicii medicale de calitate pentru pacienții români și pentru a da o mână de ajutor medicilor din România care sunt demni de respectul nostru pentru tot efortul pe care îl depun”, a declarat Florian Brandstetter, CEO TeleDoc.

Florian
Florian Brandstetter, CEO-ul platformei de Telemedicină TeleDoc

Cum funcționează serviciul de telemedicină myTeleDoc

Cei care doresc să obțină un abonament gratuit timp de o săptămână pe aplicația myTeledoc au la dispoziție o pagină specială, AICI. Tot ce trebuie să facă este să urmeze pașii, apoi vor primi un cod și vor avea acces gratuit nelimitat la medicii din rețea, timp de săptămână.


„În aceste vremuri grele este necesar, pe cât posibil, să ne ajutăm unii pe alții. Și este un lucru extraordinar că tehnologia ne permite să luăm legătura cu un medic, fără a merge la spital sau la cabinetul medicului de familie. Prin aplicația myTeleDoc oricine poate beneficia de sfaturi medicale de calitate oferite de profesioniști, de la distanță”, a adăugat Florian Brandstetter.

Despre plaatforma de telemedicină TeleDoc

Platforma specializată TeleDoc funcționează pe bază de plată per apel și își propune să deservească toate disciplinele medicale majore, cu accent pe consultații medicale și servicii care oferă o a doua opinie pentru diagnostice.

Serviciul digital reprezintă o soluție multifuncțională pentru sfaturi medicale. Pentru o taxă lunară, MyTeleDoc oferă acces la o rețea extinsă de medici și permite clienților să vorbească cu un specialist 24/7, indiferent de locația clientului. Prețurile pentru o întâlnire cu un medic pot varia în funcție de preferințele utilizatorului. Astfel, pentru un abonament dedicat unei singure persoane, costul este de 22 de lei pe lună, pentru întreaga familie este de 40 de lei pe lună, iar pentru un singur apel, fără abonament, costul este de 40 de lei. Prețurile abonamentului acoperă doar apelurile către medicii de familie.

Momenta, TeleDoc are peste 50.000 de clienți, iar serviciul este disponibil în România, Bulgaria, Albania și Kosovo. Reprezentanții platformei spun că în curând vor intra și pe alte piețe.

CITEȘTE ȘI URGENȚE MEDICALE REZOLVATE DE TELEDOC APLICAȚIA CARE DEGREVEAZĂ UNITĂȚILE DE PRIMIRI URGENȚE