Selectați pagina

Sesiune de vaccinare pentru studenții USAMV Cluj-Napoca, în propriul campus

Sesiune de vaccinare pentru studenții USAMV Cluj-Napoca, în propriul campus

Studenţii de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj care vor să se vaccineze pot face acest lucru chiar în campusul universităţii.

La cabinetul medical din campus va avea loc o acțiune de vaccinare cu serul Pfizer, organizată în colaborare cu DSP Cluj. Până în prezent s-au înscris peste 50 de studenți, iar colegii lor care vor dori să se alăture o vor putea face direct la cabinetul medical, pentru vaccinarea în intervalul menționat sau pentru a doua zi, când se poate relua acțiunea de vaccinare.

Ne bucurăm că prin buna colaborare cu DSP Cluj putem veni în sprijinul studenților noștri, care din diferite motive obiective nu au reușit încă să se vaccineze. Participarea lor la acțiunea de vaccinare demonstrează că sunt responsabili, iar noi le suntem alături în acest demers. Mulți din studenții noștri s-au vaccinat deja în cadrul maratoanelor organizate în oraș sau la Centrul drive-thru, dar pentru cei care nu au reușit încă am venit în întâmpinare. Vom organiza astfel de acțiuni de câte ori va fi nevoie. Acum se apropie festivitățile de absolvire, urmează admiterea, iar universitatea continuă să pună accentul pe siguranța tuturor, așa cum a procedat de când a început situația pandemică, a precizat Prof. dr. Leon Muntean, prorector Activități sociale și studențești din cadrul universității noastre.

Sesiunea de vaccinare din campus, destinată studenților, este în plină derulare. Ionela a fost prima curajoasă!Vă așteptăm alături!, au spus reprezentanţii USAMV

studenta usamv 2

Despre autor