Selectați pagina

Și copiii au Crăciunul lor. Unde se pot bucura cei mici de spectacole și cadouri de la Moș Crăciun

Și copiii au Crăciunul lor. Unde se pot bucura cei mici de spectacole și cadouri de la Moș Crăciun

Copiii se pot bucura, vineri seară, de o petrecere de Crăciun dedicată exclusiv lor. Crăciunul Copiilor are loc, în premieră în Cluj-Napoca, vineri seara de la ora 18:00 la Grand Hotel Italia. Intrarea la eveniment se face în baza unei donații în valoare de 20 de lei. O parte din banii adunați vor fi donați unei case de copii, iar altă parte va fi folosită pentru organizarea de evenimente caritabile pentru copii.

„Pregătim momente artistice memorabile, potrivite pentru întreaga familie. Printre surprizele serii, se numără ateliere de creație cu ajutoarele lui Moș Crăciun, zumba kids, numere de magie, spectacolul Regatul Înghețat și întâlnire cu Moș Crăciun. Invitații vor descoperi alături de noi, în cadrul spectacolului Regatul Înghețat, care sunt cele mai frumoase tradiții de Crăciun și bucuria de a petrece sărbătorile alături de cei dragi. Copiii vor crea în cadrul atelierelor activități creative precum pictură pe conuri de brad și confecționat globuri din conuri, renul poznaș și pictură pe față. Vom dansa împreună și vom învăța coregrafii energice, cu ajutorul unor instructoare de zumba. Numerele de magie vor încânta privirile celor mici și mari, prezentând momente comice și pline de mister.”, au declarat pentru ȘtiriMed, organizatorii evenimentului caritabil.

Surpriza cea mai așteptată a serii, o să fie întâlnirea cu Moș Crăciun, în cadrul căreia copiii au ocazia să îl întâlnească pe cel mai îndrăgit personaj din copilărie. Poșta lui Moș Crăciun va aduna toate scrisorile celor mici care îi vor scrie Moșului tot ce își doresc pentru anul acesta.

„La eveniment vom invita niște copii speciali, care vor beneficia gratuit de toate aceste momente speciale, prin care sperăm să le bucurăm existența. Pe lângă aceștia, vom lăsa deschis evenimentul pentru familiile care doresc să participe alături de copii”, au mai precizat organizatorii.

Evenimentul caritabil „Crăciunul Copiilor” este organizat de Asociația Magic Star Kids și de firma Golden PArty, specializată în organizarea de evenimente.

Program:
18:00-20:00 Ateliere de creație (pictură pe conuri de brad, globuri din conuri de brad, renul poznaș, pictura pe față)
18:00-20:00 Poșta lui Moș Crăciun (scriem scrisori și desenăm felicitări pentru Moș Crăciun)
18:00-18:30 Zumba Kids
18:30-19:15 Magie