Selectați pagina

Gest de solidaritate: O firmă din Cluj a donat spitalelor tot stocul de dezinfectanți și mănuși de unică folosință

Gest de solidaritate: O firmă din Cluj a donat spitalelor tot stocul de dezinfectanți și mănuși de unică folosință

Gest incredibil făcut de o firmă din Cluj. Aceasta a decis să doneze tot stocul de dezinfectanți și produse de unică folosință spitalelor din Cluj.

Am un nepot (din veri) cu mare potențial. A avut posibilitatea să studieze în Spania, unde lucrau părinții lui, dar el a vrut să trăiască în România și s-a întors la Vișeu. A crescut frumos, alături de bunica lui, apoi a plecat să învețe la Cluj. Îi urmăresc activitatea pe Facebook încă de când era student, pentru că se implica des în activități de voluntariat. În prezent, este director de marketing la o mică firmă de import care tocmai și-a donat tot stocul de dezinfectanți și produse de unică folosință, spitalelor din Cluj, care se luptă cu Covid 19. Desigur că ar fi putut specula momentul să-și vândă produsele la suprapreț, la fel ca alte firme, dar echipa Sentera a preferat să ajute cadrele medicale care au cea mai mare nevoie de ele, în aceste momente grele, a scris pe o rețea de socializare Cristina Șoloc.

Materialele au ajuns la Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj, Institutului Inimii de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Niculae Stăncioiu” Cluj, Spitalului Clinic de Urgențe Cluj și Spitalul Clinic de Urgențe pentru Copii Cluj. Este vorba despre mănuși de unică folosință, role de cearceaf, dezinfectanți, în valoare de câteva mii de euro.

Suntem bucuroși că putem ajuta eroii care luptă zilnic pentru a salva vieți! Am donat manuși de unică folosință și dezinfectanți. Empatie, este cuvântul care trebuie să ne definească pe toți, mai ales in această perioadă grea. Noi, cei din echipa Sentera dorim să promovam și alte valori: umanitate, ajutor și solidaritate față de toți cei din jurul nostru #WEAREINTHISTOGHETHER #sprijină #donează #ajută #salvează #fiiuman, au scris cei de la firma clujeană pe pagina lor de socializare.

Sursa foto: Facebook Ionuț Țicală

Despre autor