Selectați pagina

Speakeri noi anunțați la The Woman și ultimele înscrieri la conferința de leadership feminin

Speakeri noi anunțați la The Woman și ultimele înscrieri la conferința de leadership feminin

Mai este puțin timp până la conferința The Woman, iar organizatorii anunță noi speakeri ce vor urca pe scenă să le inspire pe participante.  Femei din sfera jurnalismului, antreprenoriatului și a artei aplicate în home&deco, vor
discuta în 28 martie despre provocările și beneficiile pe care le aduce antreprenoriatul.

„Fiecare etapă a vieții oricărei femei vine cu schimbări și acceptări ale unor parcursuri profesionale pe care nu toți le înțeleg sau validează. Fie că discutăm despre a o lua de la capăt într-o direcție până atunci necunoscută, despre a-ți da timp să înveți să faci ce-ți place sau despre a te încăpățâna să vezi oportunitatea acolo unde timpul n-a aratat-o încă, fiecare dintre noi este responsabil să facă din experiența de viață o pânză – cu bune și lecții – demnă de pus în ramă.  Femei care au perceput schimbarea ca pe o oportunitate spre ele însele, care au schimbat macazul atunci când au simțit și care au crezut în ideile lor sunt și de această dată prezente pe scena The Woman Leadership Conference, în 28 martie, la Cluj-Napoca.”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor The Woman.

Artist ești cu sufletul, nu cu diplomele care să-ți ateste talentul

Maria Dermengiu este Creator&Fondator Marie Nouvelle, un brand dezvoltat datorită pasiunii sale pentru artă aplicată. Maria este artist vizual, termen ce înglobează în înțelesul său atât pictorul, cât şi designerul de obiect. Piesele imprimate din arta pe care o creează sunt eşarfe din mătase şi articole vestimentare din mătase, accesorii casual (huse universale de tabletă sau telefon şi genți de vacanță), piese de Home Deco (abajururi, tapet şi ceramică faianță).

“Sunt mândră să fac parte din generația aceasta de tineri antreprenori, întreprinzători, creativi ce ies în față propunând propriile viziuni asupra designului şi lumii în care trăim. Am decis să creez aici în țară, să lucrez cu furnizori locali pe cât posibil şi să dezvolt acest brand pentru a deveni unul de referință pe piața accesoriilor din țară şi afară. Ca pictor, voi continua să mă dezvolt şi să creez.” declară Maria.

Maria Dermengiu speaker The Woman

Super 40 by Ileana Badiu – schimbă perspectiva asupra avansării în vârstă

Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman România, activează de peste 25 de ani în industria Marcom, iar pe parcursul carierei sale, a dezvoltat numeroase proiecte și în televiziune. Din 2007 Ileana alege drumul antreprenoriatului și obține franciza companiei internaționale de comunicare Wunderman, fondând agenția locală Wunderman România. Începând de anul acesta, brandul fost înglobat în Ogilvy România, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului pe care îl conduce.

“Îmi place poziția de leader, însă voi pune întotdeauna umărul la construcția în sine, o să fiu alături de echipa mea, pentru că a înțelege esența oricărui domeniu înseamnă să știi în ce constă munca fiecarui om în parte.” , spune Ileana Badiu

Unul dintre proiectele de suflet este Super40 by Ileana Badiu, proiect prin intermediul căruia schimbă perspectiva avansării în vârstă. Asumarea, jovialitatea și iubirea pentru comunicare o duc în ultima perioada, în mod natural, spre prezența pe diverse scene ale evenimentelor de business, dar și de inspirație pentru cei care doresc să aibă o carieră și o imagine de success.

 

Ileana Badiu speaker The Woman

Maria Dermengiu, Ileana Badiu, Ionela Năstase (Jurnalist) și Alina Dumitru (General Manager Zepter International România) sunt prezente în cadrul panelului de discuții din cadrul The Woman Leadership Conference, care pune accent pe tematica schimbării și implicațiile sale – Change: Need it. Fear it. Do it. Prin intermediul panelului de discuție, The Woman transmite comunității un mesaj puternic: nevoia de schimbare este absolut firească, iar asta aduce beneficii pe plan profesional, personal și emoțional. Exemple vii în postura femeilor mai sus menționate vor inspira, motiva și impulsiona către pășirea din zona de confort.

Evenimentul cuprinde în structura sa partea de conferință cu speakeri naționali și internaționali, sesiunea de dezbateri, zona expozițională cu activări ale brandurilor și Gala Premiilor The Woman – prilej de recunoaștere a meritelor femeilor activ implicate în industria din care fac parte.

Agenda completă și ultimele înscrieri pe: http://bit.ly/TheWomanConference2019