Selectați pagina

Copiii, printre cei mai afectați de Pandemia de Coronavirus. Cum încearcă industria petrecerilor pentru copii să supraviețuiască

Copiii, printre cei mai afectați de Pandemia de Coronavirus. Cum încearcă industria petrecerilor pentru copii să supraviețuiască

Pandemia de Coronavirus a lovit crunt în multe domenii de activitate din România. Fie că e vorba de industria HoReCa, de a cea a beauty-styling-ului, de organizatorii de evenimente sau de cei ce activează în industria entertainment-ului pentru copii, cu toții resimt din plin, în această perioadă, lipsa evenimentelor.

Victime colaterale sunt… copiii. Pe de o parte pentru că s-au trezit dintr-o dată că nu mai socializează, că nu mai au acces în locuri de joacă și parcuri și că trebuie să stea acasă, alături de părinți care lucrează din fața calculatorului și reușesc prea puțin să mai facă activități cu ei.

Fără spectacole ce transpun copilul în lumea colorată a poveștilor

Pandemia i-a lăsat pe copii și fără spectacole. În momentul în care în România a fost instituită starea de urgență, Golden Party, companie ce activează de câțiva ani buni în industria organizării de evenimente pentru copii, avea în derulare mai multe spectacole pentru cei mici, ce urmeau să se desfășoare în spații închise. Și s-au trezit peste noapte că trebuie să pună pe hold toate evenimentele. Membrii Golden Party au ținut legătura cu spectatorii lor mici și fideli prin intermediul rețelelor de socializare.

Spectacole cu mască de protecție

Relaxarea măsurilor de carantină nu au fost de prea mare ajutor industriei organizării de evenimente. Așa că, cei de la Golden Party s-au mutat la malul mării, unde au început să organizeze spectacole pentru cei mici, în spații deschise și în locuri unde micii spectatori sunt în siguranță. Așa s-a născut spectacolul educativ de teatru de păpuși „Petrecere la Palat”.

„V-am promis că indiferent de provocările întâlnite, vom continua să producem spectacole prin care ne putem distra în siguranță, așa ne-a venit ideea de a crea cel mai nou show marca Golden Party  „Petrecere la Palat”. Prin teatru de păpuși, dăm ocazia unor personaje fantastice să își spună povestea într-un mod amuzant, pe înțelesul copiilor mici și mari. Vom vorbi despre prietenie și descoperirea talentelor care ne fac speciali. La petrecere o să apară invitați surpriză, care vor pregăti multe momente magice.  Vă invităm și pe voi să participați la cea mai mare petrecere din regat!”, spune Bogdan Tudor, fondatorul și managerul Golden Party

bogdan tudor

Bogdan Tudor, fondatorul Golden Party/Sursa: arhivă personală

Despre Petrecere la Palat

golden party 2

Golden Party, Teatru de papusi

Știați că și păpușile au povești interesante de spus? Noi ne-am împrietenit cu câteva personaje magice, pline de haz și energie pozitivă. Orice poveste începe cu un povestitor talentat, care culege o intrigă plină de suspans și descoperă personaje dornice de aventură.

Acțiunea se înfiripă datorită Reginei, care tristă fiind în palat, își dorește să retrăiască zile pline de libertate, sărbătorite prin muzică, dans și voie bună alături de prietenii din regat.Așadar, se spune că în palatul Reginei și al Regelui se organizează o petrecere cum nu s-a mai auzit în regat,unde sunt invitaț ioaspeți de seamă precum: Vulpea Mița, Ursul, Iepurașul, Piticul Mutulică, Inorogul Gălbenuș și Albușa, Balauru lBalaurescu, dar și personaje celebre precum Chase, Marshall, Minnie și Mickey.

Cu atâtea personaje talentate nu se putea să nu fie organizat un concurs de talente! Fiecare personaj încearcă să arate publicului cât mai multă măiestrie în execuția talentului care îl reprezină. O să aflați pe parcurs cine dansează cel mai frumos cu copiii, cui îi place să rezolve mistere, cine e cântărețul din grup, cine gătește cele mai delicioase preparate, dar și cui nu îi place școala deloc și are nevoie de încurajare.

Pentru că atmosfera din cadrul palatului este una încântătoare pentru toți oaspeții, aceștia au decis ca însemn de mulțumire pentru distracția organizată de Rege și Regină, să pregătească și ei o surpriză. Cei mai vestiți șoricei o să se ocupe de surpriza dulce destinată Reginei, care primește în dar cel mai delicios tort, făcut cu ingredientul magic – praf de iubire.  Toată tristețea din regat a dispărut datorită reuniunii prietenilor la palatul Reginei.

golden party 5

Golden Party, teatru de papusi

„Învățăm din aceste aventuri că indiferent de câte bogății am avea adunate în căminul nostru sau însuflet, prietenia este un sentiment care trebuie întreținut și în vremurile în care distracția a fost pusă pe plan secundar.”, este mesajul lui Bogdan Tudor pentru copii

Spectacolele au loc la malul mării, în Mera Resort Venus.

Pe cei de la Golden Party îi puteți urmări AICI, ca să aflați cele mai noi informații despre spectacolele pe care le organizează.