Selectați pagina

Spectacolul Gașca Zurli din Cluj, amânat pentru o dată ulterioare. Mirela Retegan decide să contribuie la siguranța publică

Spectacolul Gașca Zurli din Cluj, amânat pentru o dată ulterioare. Mirela Retegan decide să contribuie la siguranța publică

Spectacolul Gașca Zurli, programat pentru duminică, 15 martie, în Cluj-Napoca nu va mai avea loc și va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Dealtfel, toate spectacolele și evenimentele Zurli programate pentru luna martie sunt amânate, în contextul noilor măsuri preventive anunțate de autoritățile române din cauza Coronavirus.

Mirela Retegan a explicat pe Facebook că a decis să reprogrameze evenimentele pe care le derulează și să își mute activitatea în online pentru că vrea să contribuie la prevenția socială.

„Ziua de astăzi o voi ține minte toată viața. N-am dormit aproape deloc întrebându-ma, oare ce e cel mai bine sa fac?
Vineri aveam “Adopta o mamă” la Arad și spectacol cu Gașca la Târgu Mures. Sâmbătă trebuia sa fim la Bistrița ptr 2 spectacole și duminica la Cluj pentru alte două. Capul imi fierbea de gânduri , telefonul imi exploda de mesaje venite pe toate conturile. M-am uitat in sus și l-am întrebat : oare ce sa fac ? Mi-au căzut ochii pe un site. Și mi-a atras atenția un articol despre solidaritate . Și Prevenție . Și mi am amintit ca rolul nostru, al Găștii Zurli, e sa fim la susținere : pentru sistemul medical, pentru părinți, pentru educație. Și am știut ce am de făcut : am amânat toate evenimentele și spectacolele până se liniștește situația și ne mutam in online.”, a scris Mirela Retegan pe pagina sa de socializare.

Mirela Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli a mai precizat că atât ea, cât și Gașca Zurli vor fi alături de părinți și de copii și vor transmite mesaje online, urmând să revină cu detalii tehnice pe acest subiect.

mirela retegan

Mirela Retegan, alias Tanti Prezentatoarea de la Gasca Zurli/Sursa foto: Facebook

CITEȘTE ȘI: CUM POȚI DEVENI EROUL COPILULUI TĂU. MIRELA RETEGAN: „LE RECOMAND PĂRINȚILOR SĂ SE JOACE ZILNIC. 10 MINUTE DIMINEAȚA, 10 MINUTE ÎN TRAFIC, 10 MINUTE SEARA”.

Spectacolele Gașca Zurli adună la fiecare reprezentație sute, ba chiar mii de participanți și sunt căutate datorită caracterului educativ pe care îl au.