Selectați pagina

Spitalele din Cluj vor asigura permanenţa în această minivacanţă. Vezi ce secţii vor fi deschise

Spitalele din Cluj vor asigura permanenţa în această minivacanţă. Vezi ce secţii vor fi deschise

Spitalele clujene vor asigura permanența pe întreaga durată a minivacanței prilejuite de sărbători, respectiv de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României.

„Zilele care urmează au o mare însemnătate pentru toți românii și creștinii. Deși acestea sunt declarate zile de sărbătoare legală nelucrătoare, personalul din instituțiile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean își va continua activitatea în slujba celor ce vor avea nevoie de diverse servicii medicale.”, a spus Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj


În scopul menținerii continuității activității și a actului medical, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii (Str. Moților, nr. 68) vor funcționa, în intervalul 30 noiembrie – 4 decembrie a.c., secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor.

De asemenea, părinților li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul de sfat medical pediatric prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.


În cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” (Str. B.P. Hașdeu, nr. 6) permanența va fi asigurată prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor terapie intensivă, chirurgie toracică și pneumologie.


Totodată, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase (Str. Iuliu Moldovan, nr. 23) vor funcționa, în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022, atât camera de gardă, cât și liniile de gardă pentru structurile COVID-19, non-COVID-19 și terapie intensivă.


Spitalul Clinic de Recuperare (Str. Viilor, nr. 46-50) va asigura permanența, în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie a.c., prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor cardiologie, neurologie, ortopedie, chirurgie plastică și terapie intensivă.


Nu în ultimul rând, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Despre autor