Selectați pagina

Vaccinare non-stop, timp de 7 zile, la Spitalul Militar Cluj. Nu e nevoie de programare

Vaccinare non-stop, timp de 7 zile, la Spitalul Militar Cluj. Nu e nevoie de programare

În Centrul de Vaccinare care funcționează în Spitalul Militar de Urgență Cluj a început, miercuri, un maraton al vaccinării. Mai exact, centrul va funcționa non-stop, timp de o săptămână și oricine își dorește, poate primi vaccinul împotriva COVID-19, fără programare.

Maratonul vaccinării este organizat în perioada 4 – 11 mai 2021, în 7 centre ale MApN din țară, care funcționează în Spitale Militare, anunță Ministerul Apărării Naționale.

Ministerul Apărării Naționale participă la efortul național de vaccinare a populației generale împotriva COVID-19 și, prin Direcția medicală, a dispus măsuri pentru extinderea programului de funcționare în regim de 24/24 h, timp de o săptămână, în perioada 4 – 11 mai, într-o primă etapă, în centrele de vaccinare organizate de către Spitalul de Universitar de Urgență Militar Central din București și unitățile sanitare militare din țară care sunt și centre regionale de depozitare a dozelor de vaccin.
Astfel, în perioada menționată, în centrele de vaccinare ale spitalelor militare din Brașov, București, Cluj, Constanța, Craiova, Iași şi Timișoara, începând de marţi, 4 mai, ora 8.00, populația generală care dorește să se vaccineze se va prezenta, la orice oră, fără o programare prealabilă.

se arată într-un comunicat al MApN

Persoanele care aleg să se vaccineze în timpul maratonului, vor fi trecute în Registrul Național al Vaccinării și vor fi programate automat și pentru rapel.

Potrivit site-ului vaccin.live, în Centrul de vaccinare de la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj, imunizarea împotriva COVID-19 se face cu serul Astra Zeneca.

PESTE 3.000 DE MEDICI DE FAMILIE DIN ȚARĂ ÎNCEP VACCINAREA ANTI COVID, ÎN CABINETELE PROPRII. CARE E SITUAȚIA ÎN CLUJ

Sursa foto: Facebook/Spitalul Clinic Județean de Urgență „Dr. Constantin Papilian Cluj”