Selectați pagina

Sticlă de lapte murdară la Spitalul din Lugoj. Managerul neagă acuzațiile

Sticlă de lapte murdară la Spitalul din Lugoj. Managerul neagă acuzațiile

Un bărbat a postat pe Facebook o fotografie cu o sticlă de lapte, care arată mizerabil, şi susţine că i-a fost dată de infirmieră soţiei să hrănească copilul, internat la Spitalul din Lugoj.

Astăzi, când mi-a adus laptele, mi l-a adus în sticla pe care o am pe măsuţă. Eu nu i-am spus nimic pentru că totuşi mă aşteptam să nu iasă scandal, să nu se comporte urât cu copiii. Soţul a văzut-o şi a postat-o pe Facebook. Ni s-a spus că sticla este sterilizată şi de la sterilizator pentru că este foarte vechi este aşa, spune Mihaela Asavei, mama bebeluşului, pentru DIGI 24.

Managerul spitalului spune că totul este premeditat şi că e vorba despre un caz social. Erwin Floroni susţine că postarea bărbatului vine după ce a fost anunţat că trebuie să-şi ia copilul acasă, că nu mai poate fi ţinut în spital, potrivit lugojeanul.ro.

Nu e absolut nicio neregulă. Sticla aceea, din câte am înţeles nici nu face parte din sticlele noastre. Orice sticlă de lapte, după spălare, se sterilizează la 200 de grade. În mod normal sticlele trebuie să fie uscate, dacă nu sunt uscate sută la sută şi rămâne un strop de apă se îngălbeneşte şi se înegreşte, inevitabil. Nu este vorba de mizerie, sub nicio formă. Acest caz e unul social, bărbatul care a dat fotografia respectivă pe Facebook, e un tip care are un copil internat la noi şi îi ţinem doi copii şi le dăm mâncare, că o zis mama că nu are cu cine să-i lase acasă, deşi tata nu lucrează niciunde. Noi am acceptat să-i ţinem aşa. Ieri i-am comunicat că copilul e bine şi trebuie să-i externăm. Omul nu prea vrea să-i ia acasă, că na, e mai uşor să stea la noi, pe banii spitalului, că acasă nu are condiţii, nu are căldură, adună lemne de prin pădure. A fost aşa, ca o răzbunare că l-am anunţat că trebuie să-i ia acasă.”, a declarat pentru Lugojeanul, Erwin Floroni, managerul spitalului din Lugoj.

Sursa foto:evz.ro

Despre autor