Selectați pagina

Stomatologie asistată de microscop. Tratamentele endodontice sunt nedureroase, iar pacientul scapă de frica de stomatolog

Stomatologie asistată de microscop. Tratamentele endodontice sunt nedureroase, iar pacientul scapă de frica de stomatolog

Dacă în trecut cabinetele medicale erau sărăcăcioase, astăzi clinicile stomatologice sunt dotate high tech, iar tratamentele endodontice sunt făcute cu ajutorul unor microscoape performante. Dr Ştefan Jitaru, medic endodont la MB Dental ne explică de ce tratamentele făcute cu microscopul sunt mai eficiente pentru pacient.

VIDEO „3 minute de sănătate„ Stomatologie asistată la microscop la MB Dental

Medicii din clinica stomatologică MB Dental folosesc aparaturi performante iar acest lucru îi ajută pe pacienţi să îşi mai reducă din frica de dentist.

Toate astea s-au întâmplat fiindcă dentistul a încercat mereu să se apropie mai mult de dinte şi să vadă lucrurile mai clar. Stomatologia este complicată doar pentru că dinții sunt într-o cavitate mică, întunecată și umedă. Aşa că microscopul vine să ne rezolve multe dintre aceste probleme, putem vedea detalii care pot scăpa ochiului liber cum ar fi o fractura care face ca dintele să nu mai poată fi păstrat sau un canal ascuns, a spus dr. Ştefan Jitaru, medic endodont la Clinica MB Dental.

Microscoapele perfomante ajută medicii de la MB Dental în găsirea unui tratament eficient

Tot cu ajutorul microscopului, medicii fac înregistrări foto și video. Acestea sunt folosite şi pentru a comunica mai eficient în echipă și astfel se găseşte cea mai bună variantă de tratament.

În zilele noastre tratamentele la stomatolog sunt complet nedureroase, sunt atât cât se poate de confortabile, iar un medic experimentat poate să le facă să fie şi relativ scurte versus scenariul cel mai pesimist, explică dr. Ştefan Jitaru, medic endodont la Clinica MB Dental.

În Clinica MB Dental din Cluj-Napoca, fiecare cabinet medical este dotat cu cel puțin un microscop. Asta le permite specialiștilor de aici să preia cazurile grave din toată Transilvania şi să trateze pacienţii la cele mai înalte standarde.

Pe Dr. Ştefan Jitaru îl găşiţi la Clinica MB DENTAL.

Lista de servicii o puteţi consulta AICI.

Rubrica „3 minute de sănătate” este oferită de MB Dental.

Realizator: Ancuţa Ciolan

Imagine: Lorin Bătinaş

Editor Video: Daniela Groze

„3 minute de sănătate” este o producție ȘtiriMed