Selectați pagina

Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, bolnavă de COVID-19

Subprefectul Clujului, Irina Munteanu, bolnavă de COVID-19

Un nou caz de îmbolnăvire la vârful administraţiei locale. Subprefectul de Cluj, Irina Munteanu are COVID-19. Ea şi-a dat seama că e bolnavă după ce şi-a pierdut gustul şi mirosul. Testul a ieşit pozitiv şi pentru fiul ei, dar acesta este asimptomatic. Colegii spun că subprefectul nu a mai fost la birou de la începutul lunii octombrie

Doamna subprefect, Irina Munteanu a fost confirmata pozitiv, urmare a testarii pentru Covid-19. Testarea a fost necesara din cauza aparitiei unor simptome specifice, si anume: lipsa gustului si a mirosului. Nu au existat si nu exista alte simptome. In acelasi timp, a fost testat si fiul acesteia, fiind pozitiv de asemenea si asimptomatic. Ancheta epidemiologica este in desfasurare, urmand sa aiba loc si o evaluare medicala specifica. Urmare a acestora, se vor face recomandarile si probabil va urma izolare la domiciliu, fiind asimptomatici. Doamna subprefect se afla in concediu de odihna, inca din data de 1.10.2020, se arată într-un comunicat al prefecturii Cluj.

Este al doilea caz de îmbolnăvire în Prefectura Cluj. Şi prefectul Clujului împreună cu familia a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna iulie.

Despre autor