Selectați pagina

Cum este la Târgul de Crăciun cluj, ediția de pandemie. Accesul se face cu certificat verde, iar programul artistic este restrâns

Cum este la Târgul de Crăciun cluj, ediția de pandemie. Accesul se face cu certificat verde, iar programul artistic este restrâns

Târgul de Crăciun Cluj 2021 a fost deschis, oficial, vineri seara și va putea fi vizitat până în ultima zi a acestui an, 31 decembrie. Ediția din acest an a târgului este una de pandemie, așadar, accesul se face cu certificat verde, purtarea măștii de protecție este obilgatorie, iar activitățile artistice sunt restrânse.

targ craciun roata
Târgul de Crăciun Cluj 2021 are o roată panoramică/Sursa foto: Facebook Târgul de Crăciun

„În Piața Unirii a fost împodobit tradiționalul brad de Crăciun, de lângă care nu putea lipsi Căsuța lui Moș Crăciun. În acest an, vizitatorii pot găsi în cadrul Târgului 46 căsuțe cu produse tradiționale, obiecte artizanale realizate de meșteri populari locali, ornamente și decorațiuni de Crăciun, accesorii și bijuterii. Noutatea din acest an o reprezintă roata panoramică, care oferă o vedere spectaculoasă asupra Pieței Unirii. Totodată, caruselul rămâne și în acest an un punct de atracție pentru cei mici și nu numai”, a transmis primatul Emil Boc, printr-un mesaj postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Programul artistic se desfășoară în mod restrâns de vineri până duminică, în zona bradului: program muzical (grupuri de colindători, soliști etc.), teatru de păpuși, povești la gura sobei.


targ craciun casuta mos craciun
La Târgul de Crăciun 2021 activitățile artistice sunt restrânse/Sursa foto: Facebook Târgul de Crăciun

„Respectând regulile, avem grijă unii de ceilalți și ne putem bucura împreună de o nouă ediție a Târgului de Crăciun”, a mai spus primarul Emil Boc.

targ craciun cluj
Purtea măștii de protecție este obligatorie la Târgul de Crăciun Cluj/Sursa foto: Facebook Târgul de Crăciun

CITEȘTE ȘI: TÂRGURI DE CRĂCIUN 2021 DIN ROMÂNIA, EDIȚII DE PANDEMIE. CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ALTE ȚĂRI EUROPENE