Selectați pagina

Tenorul Alessandro Safina revine la Cluj, după 2 ani. Concert de neratat, de Ziua Îndrăgostiților

Tenorul Alessandro Safina revine la Cluj, după 2 ani. Concert de neratat, de Ziua Îndrăgostiților

Celebrul tenor italian, Alessandro Safina, revine pe scena Sălii Polivalente BT Arena din Cluj-Napoca. Așteptatul concert va avea loc în 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiților.  Și, fiindcă #SafinaIubesteClujul, cadoul lui pentru fanii de aici constă într-o promoție valabilă până în Ajunul Crăciunului: la orice bilet achiziționat de pe site-ul Eventim, al doilea e la JUMĂTATE de preț! Așadar, dacă încă nu ați cumpărat celor dragi cadoul de Crăciun, un bilet la concertul lui Alessandro Safina, e o idee excelentă.

Șarmantul interpret al melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovelei ”Clona”, și-a dorit foarte mult să revină în orașul de pe Someș, astfel că a insistat pe lângă organizatorii turneului său ca prima oprire în România să fie pe scena unde a performat acum doi ani, tot într-o zi de 14 (14 decembrie 2016).

”Februarie este luna mea preferată și încerc să o petrec de fiecare dată acasă în România, aici unde mi-am întâlnit sufletul pereche și unde mi s-a născut băiețelul. Aici am cei mai grozavi colaboratori și cel mai cald public, iar concertele de pe 14 și 17 februarie înseamnă exact asta: iubirea și cadoul meu de Ziua Îndrăgostiților și, da, știu, de românescul Dragobete oferit tuturor melomanilor din țară”, a declarat Alessandro Safina.

Ce ne promite frumosul tenor? Arii celebre de operă, abordări muzicale inedite în stilul pop-opera, precum și melodii proprii în ton cu atmosfera sărbătorii iubirii universale. Adică ingredientele unui spectacol total, a cărui ”textură” fină va cuprinde fiecare colțișor de sală! Alessandro Safina va concerta, pe scena BT Arena, în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști, care îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului clujean.

Biletele pentru concertul Alessandro Safina sunt disponibile atât online pe site-ul Eventim precum și în magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV, de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet variază în funcție de categorie: 85 lei la Categoria a III-a, 125 lei- Categoria a II-a, 175 lei la Categoria I, 235 lei- Premium și 295 lei- VIP.