Selectați pagina

Cum a fost la concertul „Canzoni D’Amore”, susținut de Alessandro Safina în Cluj-Napoca. Șarmantul tenor a ridicat sala în picioare VIDEO

Cum a fost la concertul „Canzoni D’Amore”, susținut de Alessandro Safina în Cluj-Napoca. Șarmantul tenor a ridicat sala în picioare VIDEO

Tenorul italian Aleesandro Safina a adus în Cluj concerul „Canzoni D’Amore”. Venit pentru a doua oară să concerteze în orașul de la poalele Feleacului, Alessandro Safina și-a salutat publicul în românește.

„Bună seara, Cluj”, a spus tenorul când a urcat pe scenă, în aplauzele spectatorilor care îi iubesc muzica

Peste 20 de piese, interpretate în stilul său, pop-opera, a cântat Allesandro Safina pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Artistul a urcat pe scenă însoțit de 45 de instrumentiști ai Operei Națioanle Cluj, dirijați de Lorenzo Passerini. Spectacolul a cuprins noile single-uri ale artistului, cum este cel mai recent cântec, „Mare Mare”, dar și piese consacrate, cum e „Luna”, de exemplu, melodie inclusă pe coloana sonoră a telenovelei braziliene „Clona”. Safina a interpretat, însă, și cover-uri internaționale.

 

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularităţi ale artistului, este stilul său unic prin care a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, „pop opera”.

concert Safina Cluj

Allesandro Safina va susține spectacolul „Canzoni D’Amore” și la București, duminică seara. Acesta este cel de-al cincilea concert pe care Safina îl susține în București.

În România, artistul a mai cântat alături de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir şi de Loredana.