Selectați pagina

Tratament revoluționar pentru repararea părului, într-un salon din Cluj. Tehnica nu e costisitoare

Tratament revoluționar pentru repararea părului, într-un salon din Cluj. Tehnica nu e costisitoare

Un tratament revoluționar pentru hidratarea și repararea părului se poate face, de câteva zile, într-un singur salon din Cluj-Napoca. E vorba de salonul Carmela și de hairstilistul Sandra Peștean, care a adus recent, din Italia, printr-o firma importatoare, un produs ce reface părul degradat și nici nu lasă clienta fără bani în buzunar. Noul tratament este echivalentul tratamentului Olaplex, un produs scump, ce se folosește în marile saloane de coafură.

„Am adus un produs nou în salon, Revita-X se numește și este un produs revoluționar.Acționează prin reconstrucția punților de disulfuri din firul de păr.Se poate adăuga în vopsea, pudră decolorantă sau se poate folosi pur și simplu ca tratament de reconstrucție. Remediază imediat deteriorările provocate de serviciile tehnice – decolorat , vopsit, permanent, întindere permanenta. Conține ovăz hidrolizat si acid maleic”, a explicat pentru ȘtiriMed, Sandra Peștean, stilistul care aplică acest tratament de la începutul acestei săptămâni, în salonul său.

image 1

Par pe care a fost aplicat noul tratament/Sursa foto: Salon Carmela

Procedura nu este una costisitoare, un mililitru de soluție costă 9 lei. Asta înseamnă că, pentru o clientă cu păr mediu, de exemplu, vopsit blond, care merge în salon pentru tuns, vopsit și aranjat, prețul extra pe care îl plătește dacă i se aplică noul tratament de hidratare și reconstrucție variază între 50 și 90 de lei, în funcție de desimea părului.

O altă metodă pentru hidratarea părului este tratamentul cu keratină.

„În salon mai avem tratament șampon special cu keratina + spray cu keratina. Este semi-ipermanent (nu este pentru întindere permanentă), hidratează în profunzime, dă luciu părului tern și îl readuce la viață .Pe lângă keratina, spray-ul mai conține și colagen, care crește rezistența firului de păr.Prețurile sunt între 40 si 70 lei, pentru o aplicare”, explică Sandra Peștean

image

Cum arata parul dupa tratamentul cu keratina/sursa foto: Salon Carmela