Selectați pagina

Trei evenimente medicale într-un singur loc. Când și unde au loc Rommedica, Denta I și Somn Expo

Trei evenimente medicale într-un singur loc. Când și unde au loc Rommedica, Denta I și Somn Expo

Trei evenimente importante pentru lumea medicală, dar și pentru mediul public și privat,  au loc în perioada 11 – 13 aprilie 2019, la Romexpo. E vorba Târgul Internațional de Medicină și Farmacie, de expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară,  Denta I și Somn Expo – expoziție internațională de produse și servicii dedicate somnului

ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie are loc între 11 și 13 aprilie 2019, la ROMEXPO.

Evenimentul reprezintă platforma ideală de informare a reprezentanțiilor sistemului de sanatate din mediul public și din cel privat, asupra produselor şi serviciilor medicale la standarde internaţionale.

Manifestarea expune o serie de oferte de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

Târgul generează oferte care vin în întâmpinarea necesarului spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate care au nevoie de aparatură, tehnici și tehnologie de ultimă oră pentru a îmbunătății serviciile medicale.

Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale și discounturi între 10 și 50%, fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, indiferent de cumparator, cantitate, sortiment, fie doar la anumite servicii și game.

Detalii despre eveniment găsiți AICI

Ediția de primăvară a Expoziției Internațională de servicii și echipamente Denta I

Între 11 și 13 aprilie 2019, la ROMEXPO, va avea loc o nouă ediţie a Expoziției internaționale de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – DENTA, cel mai reprezentativ eveniment de profil din România.

Pe parcursul ediţiei de primăvară DENTA 2019, vizitatorilor specialişti li se vor prezenta echipamente si tehnologii noi, dezvoltate în domeniul medicinei şi tehnicii dentare.

Publicul de profil va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona: aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse chimico-farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale, oferite doar pe parcursul expoziţiei.

Diversitatea tematicii DENTA 2019 este dată de progresul înregistrat în stomatologia românească și nevoile unei piețe în continuă creștere. Astfel, la ROMEXPO, pe perioada expoziției, își prezintă noutățile și ofertele speciale producători, importatori și distribuitori de:

  • cabinete de medicină dentară și de produse necesare acestora: echipamente, instrumentar, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice;
  • echipamente, instalații, materiale, instrumentar pentru laboratoare de tehnică dentară;
  • produse de igiena orală.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți AICI

Expoziția Internațională DENTA este organizată și în ediția de iarnă, tot la  Romexpo, în perioada 5 – 7 decembrie 2019.

Somn Expo, evenimentul dedicat unui somn odihnitor

SOMN EXPO, singura expoziție din România de produse și servicii care asigură un somn liniștit, se desfășoară în perioada 11 – 13 aprilie 2019.

Aceasta ofera, în special publicului larg, dar și publicului specializat oportunitatea de a afla, respectiv furniza informații despre un somn sănătos.

Principalul obiectiv al acestei expoziții este să aducă în atenția publicului larg importanța unui somn odihnitor, susținând, astfel, sănătatea fizică și psihică.

ROMEXPO împreună cu specialiștii din domeniu precum medici, nutriționiști, companii specializate, clinici, dar și cu producatorii de mobilă, articole textile, de iluminat, organizează cea mai relaxantă expoziție din România.

Mai multe detalii găsiți AICI