Selectați pagina

Cum vă scapă de celulită și vergeturi un aparat minune. Talia de viespe se obține fără efort VIDEO

Cum vă scapă de celulită și vergeturi un aparat minune. Talia de viespe se obține fără efort VIDEO

Centimetri în plus, burtică, celulită și vergeturi. Sunt doar câteva dintre problemele cu care se confruntă cele mai multe dintre femei. Dacă vreți să aveți un corp de invidiat sau pur și simplu să scăpați de urmele lăsate de celulită sau vergeturi, puteți apela la un tratament corporal revoluționar. Specialiștii unei clinici de înfrumusețare din Cluj vă garantează rezultate vizibile, imediat după prima sedință.

Timeea a decis să încerce acest aparat după ce s-a luptat cu celulita din zona coapselor mai mulți ani. Deși nu are probleme cu greutatea, nu a reușit să scape de celulită.

Sunt la a doua sedință, mă simt mult mai relaxată, simt o căldură în zona tratamentului. Rezultatele au început să apară după prima sedința, tocmai de aceea am ales să continui, o să vin de câteva ori pe lună și sigur o să fiu mulțumită la final. E un tratament anticelulitic și am ales zona coapselor. Pe viitor de ce nu, o să fac și pe zona abdominală, alte tratamente, a declarat pentru stirimed.ro, Timeea, clientă Lavanda Sky.

VEZI CUM FUNCȚIONEAZĂ APARATUL

Cu ajutorul Xmagic, terapeutul poate topi grăsimea sau regenera pielea afectată. Procedura durează 30 de minute și nu este dureroasă.

E un aparat multi-action, care lucrează cu mai multe tehnologii, radiofrecvența, ultrasunetul, fotobiostimularea și multifrecvența care actionează simultan. Pacientul simte caldura localizată pe zona în care se face tratamentul. Nu e dureros, e plăcut, chiar relaxant. E contraindicat persoanelor în timpul sarcinii, celor care au operatii cu tije sau bypass la inimă, în rest oricine poate să facă acest tratament, a spus pentru stirimed.ro, Dora Cociș, terapeut Lavanda Sky.

Cel mai des pacienții își doresc să slăbească rapid. Cu ajutorul acestui aparat pot să piardă câțiva centimetri chiar după prima sedință.

Aparatul face și o analiză corporala, care ne spune retenția de apa intracelulară, daca suntem hidratați sau deshidratați, câtă grăsime avem în organism sau dacă avem nevoie de tonifiere. Există un capăt pentru celulită și tonifierea pielii, unul pentru slăbire localizată și vacuum. Vacuumul ne ajută să scoatem la suprafață grăsimea din profunzime, nodulii celulitici. Capătul de slăbire localizată încălzește foarte tare țesutul astfel încât sparge celulele de grăsime pe care le eliminăm apoi prin urină. Cu cât este o persoană mai plinuță cu atât va da mai mulți centimetri jos, de la prima sedință. Se poate da între 1,5 cm sau chiar 6 cm, după o singură sedință. E foarte important să se facă pe aceeași zonă un tratament de 6 sedințe, care se fac la interval de cinci zile, după care se face o pauză de o lună, o lună jumătate și se reia dacă mai e cazul, a adăugat terapeutul.

Și dacă vergeturile sunt cele care vă fac probleme acest aparat reușeste să le estompeze sau chiar să le șteargă în unele situații.

Pe partea de vergeturi ar fi important sa se facă tratamentul până la maxim un an de la apariția lor, pentru a avea rezultate mai bune, însă se văd rezultatele și dacă sunt de câțiva ani, le estompează, pentru că radiofrecvența ajută la refacerea fibrelor de colagen, dar în acest caz nu vor dispărea în totalitate, a spus specialistul.

Și proapetele mămici pot apela la această terapie, dacă s-au ales cu vergeturi în urma sarcinii.

E foarte bine ca după ce o femeie naște, să facă un tratament cu radiofrecvență pentru că se reface foarte repede pielea, pentru că se refac fibrele de colagen. E chiar indicat. Ar trebui să se facă după ce încheie alăptarea sau în ziua respectivă să nu alăpteze, a mai adăugat Dora.

Mult blamata celulita poate să dispară după doar câteva sedințe.

Celulita se depune indiferent de greutatea pe care o avem. Depinde de alimentație, dacă ne hidratăm și e și eriditar. Dă rezultate foarte bune. Pentru cele slabe e chiar mai ușor, decât pentru o persoană care vrea să scadă în centimetri, să slăbească. După două, trei sedințe e posibil să nu mai aibă celulită. Se poate face pe orice zonă: abdomen, coapse, șolduri, brațe, fesieri, Se poate lucra în orice zonă, potrivit Dorei Cociș.

Prețul unui tratament este de 250 de lei pentru o sedință, însă la achiziția unui pachet costurile sunt mult mai mici.

În plus, sfatul specialiștilor este ca persoanele care își doresc o talie de invidiat, fără vergeturi și picioare fără celulită să adopte un stil de viață sănătos. Să consume cât mai multă apă, să renunțe la dulciuri și băuturi carbogazoase și să mănânce sănătos. Toate aceastea pot să le aducă rezultatele dorite cât mai repede.

 

 

Despre autor