Selectați pagina

Un basarabean împușcat de șase ori a fost plimbat 250 de km între spitale

Un basarabean împușcat de șase ori a fost plimbat 250 de km între spitale

Basarabeanul împușcat de șase ori în Cepari a fost plimbat 250 de kilometri, între spitale, cu gloanțele în el
Chinurile basarabeanului care a fost împușcat noaptea aceasta în Cepari de 6 ori de către un conațional nu par să se sfârșească. Acesta a fost plimbat 250 de kilometri, între spitale, cu trei gloanțe în el. În cele din urmă s-a întors la Bistrița, unde a fost operat, pentru înlăturarea gloanțelor.

Sâmbătă dimineața, un basarabean de 31 de ani a fost împușcat de un conațional de nu mai puțin de 6 ori. Acesta a fost găsit pe un câmp de un agricultor și a ajuns la spital cu plăgi în zona gâtului, a toracelui, a umărului drept și a brațului stâng, potrivit bistriteanul.ro

Trei dintre gloanțe au rămas în trupul bărbatului, fiind nevoie de înlăturarea lor chirurgicală. Medicii bistrițeni au ajuns la concluzia că această operație nu poate fi făcută la Bistrița și l-au trimis cu o ambulanță cu medic la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca.

După ce a făcut 120 de kilometri, medicii clujeni iau o decizie șoc: îl trimit înapoi la Bistrița, susținând că operația respectivă se poate face foarte bine și pe meleaguri bistrițene. Așa că bărbatul mai face 120 de kilometri cu gloanțele în el și se întoarce la Bistrița. În aceste momente, bărbatul este pregătit pentru operație.

Medicii de la Clinica de Chirurgie Vasculară Cluj-Napoca, unde a fost transportat pacientul împușcat la Cepari, au stabilit că nu se impune intervenția chirurgicală pe parte vasculară, astfel că bărbatul va fi operat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, explică purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari.

UPDATE: Bărbatul a fost operat la Spitalul Județean din Bistrița. Starea lui este bună și se afla la Terapie Intensivă. Agresorul lui a fost prins și a fost reținut.

Despre autor