Select Page

Un chirurg clujean este secretar de stat în noua echipă a ministrului Sănătății

Un chirurg clujean este secretar de stat în noua echipă a ministrului Sănătății

Rareș Triscă a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Sănătății.  Clujeanul are 34 de ani și este de profesie medic chirurg.

Face parte dintr-un proces de întinerire a organizației PSD Cluj și a fost promovat pentru că este un tânăr a cărui expertiză profesională nu poate fi contestată având două  specializări în chirurgie generală și oncologică, însă este și absolventul unor cursuri de management în domeniul sanitar, de asemenea este un om asupra căruia nu planează nicio suspiciune asupra integrității sau a unor fapte de corupție, a declarat pentru stirimed.ro, Horia Nasra, președintele organizației PSD Cluj.

Medicul Rareș Triscă a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţieganu” în 2008. Printre unitățile sanitare în care s-a specializat se numără Spitalul Militar de Urgenţă, Spitalul Municipal Clujana şi Institutul Oncologic ”Ion Chiricuţă”.

Din noiembrie 2015 şi până în prezent a lucrat ca medic specialist chirurgie în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bistriţa-Năsăud.

Rareş Trişcă este membru PSD din 2003 și s-a implicat în mai multe campanii medicale. Cea mai cunoscută este campania în care alături de mai mulți medici a acordat consultații medicale gratuite în localitățile din județul Cluj.

Sursa foto: Turdanews

About The Author