Selectați pagina

Un copil din Cluj dat dispărut de mama sa, acum câteva zile, găsit mort în maşina tatălui

Un copil din Cluj dat dispărut de mama sa, acum câteva zile, găsit mort în maşina tatălui

Un copil de 8 ani din Cluj, dat dispărut de către mama sa, a fost găsit mort în maşina tatălui. Se pare că băieţul a fost înjunghiat în inimă. Tatăl acestuia este în continuare dispărut şi căutat la această oră de poliţişti.

Potrivit unor surse judiciare, băieţelul a fost înjunghiat în piept şi abandonat în maşina tătălui său pe raza localităţii Lita din judeţul Cluj.

La data de 28 iulie a.c., minorul a fost găsit decedat pe raza localității Lita, județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl minorului. Acesta prezenta urme de violență pe corp. Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit. Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor, precizează reprezentanţii IPJ Cluj.

Băiatul a fost dat dispărut chiar de mama lui în urmă cu trei zile.

O femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestuia trebuia să–l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.  În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului.  De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.  În toată această perioadă, nu s-a stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

Tătăl copilui este căutat de poliţişti şi a fost dat în urmărire. Persoanele care l-au văzut şi pot oferi informaţii despre bărbatul din fotografie sunt rugate să sune la 112.

urmarire barbat

UPDATE: Tătăl copilului a fost găsit în localitatea Filea de Jos. În momentul în care poliştii au încercat să îl prindă, acesta a vrut să îşi pună capăt zilelor. Medicii au reuşit însă să îl stabilizeze.

 

 

Despre autor