Selectați pagina

Un nou spectacol educativ marca Zurli e în drum spre Cluj. Cum învață copiii de la simpaticii Zurli să aibă curaj să își împlinească visele

Un nou spectacol educativ marca Zurli e în drum spre Cluj. Cum învață copiii de la simpaticii Zurli să aibă curaj să își împlinească visele

Un nou spectacol educativ marca Zurli este în drum spre Cluj-Napoca. Gașca Zurli pornește în turneu și va ajunge în 10 orașe din România, cu 10 spectacole fantastice. Prietenii Zurli vor poposi în Cluj-Napoca în 13 octombrie, la ora 17:00. la Sala Polivalentă BT Arena.

„Misiunea” celui mai nou spectacol creat de Mirela Retegan (Tanti Prezentatoarea) este să îi împrietenească pe copii cu geografia și să îi învețe că visele se împlinesc atunci când ai curaj să mergi spre ele.

„Dacă visul nostru este să vedem lumea, trebuie să avem curajul de a păși dincolo de ușă. Dacă dorința noastră e să fim cei mai buni la fotbal, la tenis, la șah sau în orice alt domeniu , atunci trebuie să facem tot ce ține de noi pentru a ni-l împlini. E în mâna noastră să ne transformăm visele în visuri, iar mai apoi în realitate. Povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gașca Zurli visează să ajungă într-un colț de pe glob. Clopoțel își dorește nespus de mult să vadă Turcia și minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoția, să afle istoria kiltului și despre bucatele tradiționale scoțiene. Mulțumesc visează cu ochii deschiși la măreața Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetița Zurli… ea vrea să ia România la pas!”, transmit organizatorii celui mai nou spectacol pe care îl va susține Gașca Zurli.

 

Și pentru că în această călătorie au nevoie și de un îndrumător, ei îl află în persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gașca Zurli descoperă lumea și își îndeplinește visul mult visat.

Cum și de unde cumpărăm bilete pentru spectacolul Zurli

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

INFORMAȚII BILETE – call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro​.

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

După începererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului – Sala Palatului!

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro .