Selectați pagina

Un nou zbor charter spre Antalya din Cluj. Vacanțe de vis cu animatori români pentru copii

Un nou zbor charter spre Antalya din Cluj. Vacanțe de vis cu animatori români pentru copii

Un nou zbor charter spre Antalya va pleca, în fiecare sâmbătă, de pe Aeroportul International Cluj. Zborul e operat de către compania aeriană Atlas Global şi are ca tour operator compania Need Tour. Zborurile turistice vor debuta pe data de 2 iunie şi se vor întinde până pe 22 septembrie 2018.

Need Tour a investit pe piața din România în 4 chartere. Vor fi 216 locuri din Cluj săptămânal. Turiștii, prin noi, au acces la vacante de suflet. Punem preț pe calitate, a declarat Mihaela Crăciun, general manager al companiei Need Tour.

Familiile cu copii sunt anul acesta în centrul atenției. Pe lângă pachetele extrem de avantajoase care pornesc de la 1000 de euro pentru un sejur, reprezentanții companiei promit un tratament special pentru părinți și copii. Micuții se vor putea juca și vor avea parte de ateliere creative alături de animatori care vorbesc limba română. Cei care vor să lase copilul în grija bonei vor avea la dispoziție acest serviciu.

Avem bugete pentru toate familiile, în plus anul  acesta vrem să avem animație în limba română și babysitting în limba română, a declarat Mihaela Crina Vomir, reprezentantul companiei.

Turcii anunță că românii care vor ajunge în Antalya vor avea parte de distracție garantată. Primul eveniment pregătit în acest an este Need for Fest 2018, un festival de muzică și divertisment care se va desfăsura în perioada 30aprilie-7 mai, într-un resort de lux.

E prima data cand vrem să aducem Need tour festival în România. Cluj e un oraș cu festivaluri. Vrem sa venim aici. Noi lucram pentru romani. Clujul e un oraș al tinerilor și vrem sa dezvoltăm turismul. Venim cu 35 de ghizi vorbitori de limba română și turcă. Avem pachete foarte avantajoase pentru familii. De exemplu, 2 plus 2, 2 plus 3 în regim ultra all inclusiv de la 1200 de euro, a declarat Aytac Acikgoz, co-fondator si director departament de dezvoltare, Need Tour România.

Primarul Emil Boc, prezent la eveniment a salutat deschiderea companiilor către Aeroportul din Cluj.

Salut noul zbor Cluj-Antalya. E binevenit și confirmă trendul, direcția în creștere a clujenilor și transilvănenilor care merg în Turcia. Apreciez efortul Need Tour. Clujul devine centru de referință în turism. Numărul turiștilor crește de la an la an. Antalya e o destinație pe care familiile din Transilvania o aleg pentru calitate, preturi accesibile și servicii impecabile. Aceasta ruta va fi una de succes.

Anul acesta, au fost anunţate până în acest moment, un număr de 12 destinaţii turistice din 5 ţări de destinaţie (Egipt, Grecia, Spania, Turcia şi Tunisia), cea mai bine deservită, rămânând Antalya, cu 7 zboruri/săptămână, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Cluj. Zborurile turistice debutează  mai repede decât anul trecut

Sezon turistic începe, anul acesta, pe 30 martie cu Palma de Mallorca. În 2017 am avut 2.690.000 de pasageri, iar în 2018 vom avea 2 destinații turistice noi. Spre Antalya vor fi 7 zboruri pe săptămână, a declarat Iuliu Pop, directorul Operațional al Aeroportului Internațional Cluj.

La câteva zile distanţă, respectiv 4 aprilie 2018, vor începe zborurile spre o a doua destinaţie turistică, prin operarea zborului charter către Hurghada, Egipt, de către compania aeriană Fly Egypt, prin tour operatorul ETI.

Compania ETI, a anunțat operarea neîntreruptă a zborului charter către Hurghada, din luna aprilie până la sfârșitul anului 2018. Acelaşi tour operator ETI a anunţat şi operarea unei noi destinaţii charter turistice de pe Aeroportul Internaţional Cluj, spre Sharm El Sheik, în fiecare zi de luni, în intervalul 11.06.2018 – 24.09.2018, prin zborurile aceleiaşi companii aeriene, Fly Egipt.

O altă noutate a acestui nou sezon turistic o reprezintă reluarea zborurilor turistice spre Tunisia, prin operarea zborurilor turistice spre Monastir, ale tour operatorului Amara Tour, în fiecare zi de miercuri din intervalul 13 iunie – 18 octombrie 2018.

În vara anului 2017, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj au fost operate zboruri turistice către 10 destinații de vacanță din 4 țări (Turcia, Grecia, Spania și Egipt). Cele mai multe chartere au fost către Antalya (Turcia), operate de către 6 companii aeriene, devenind astfel destinația preferată a pasagerilor care aleg să călătorească de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. În cifre această destinaţie de top a fost aleasă în anul 2017, de către 39.130 pasageri, însumând 47,5% din numărul total al pasagerilor realizat pe zborurile charter de la nivelul anului trecut. Spre deosebire de 2016, când s-au înregistrat 67.800 pasageri pe zborurile charter, în 2017, s-au înregistrat 82.700 pasageri, în creștere cu 22%.

 

 

 

Despre autor