Selectați pagina

Vacanța ca la mare aproape de graniță. Hajduszoboszlo, stațiunea în care toată familia se relaxează

Vacanța ca la mare aproape de graniță. Hajduszoboszlo, stațiunea în care toată familia se relaxează

Vacanța a început, iar un drum până la mare vă înspăimântă? Lipsa unei autostrăzi, drumurile aglomerate și copii mici care plâng în scaunul de mașină, va fac să renunțați repede la vacanța mult visată. Există însă, foarte aproape de granița cu România, un loc în care relaxarea și bunădispoziția este la ea acasă.

Hajduszoboszlo se află la doar 40 de minute de Vama Borș și vă oferă cele mai bune condiții pentru o vacanță de vis. În perioada de vară ștrandul este deschis de la ora 09.00 la ora 20.00, iar aici găsiți bazine pe toate gusturile. Copiii au la dispoziție bazine cu apa caldă, tobogane, locuri de joaca cu nisip, iar adulții bazine pentru relaxare și înot. VEZI MAI MULTE INFORMAȚII AICI.

Și dacă tot vă era dor de mare puteți încerca un bazin cu valuri imense unde distracția e garantată.

VEZI VIDEO

 

Și bineînțeles nu lipsește nici zona mediteraneană, pe care a fost amenajată o plajă pe o suprafaţă de 6200 mp şi este considerată cea mai mare piscină construită din Europa.  Adâncimea piscinei crește treptat și are valuri artificiale. Tot aici peisajul este întregit de un vapor pirat şi palmieri.

Copiii au la dispoziție mai multe piscine cu apă mică, potrivită atât pentru bebeluși cât și pentru copilașii mai mari. Anul acesta fiind deschise două noi piscine, pentru copii, în zona de ștrand.

Turiștii pot să se distreze și în Aquapalace, unde pe lângă bazinele cu apă termală pentru adulți, copii au la dispoziție mai multe facilități. Pe lângă bazinele cu apă caldă și tobogane pentru cei mici, există o cameră de joacă și una pentru odihnă și alăptat.

Iar amatorii de senzații tari și distracție nu trebuie să rateze Aquaparcul.

Condițiile excepționale, dar și facilitățile oferite pentru întreaga familie a făcut ca numărul turiștilor să crească anul trecut, iar complexul termal își păstrează astfel titlul de cel mai mare din Europa,

Cei mai mulţi turişti au venit la noi în 2017, de la înfiinţare. Vorbim de aproape 1,8 milioane de clienţi care ne-au vizitate complexul termal. Iar în ceea ce priveşte cei veniţi pentru tratament, numărul lor depăşeşte 800.000, a declarat directorul general Hungarospa.

VEZI VIDEO

Românii și polonezii preferă să își petreacă vacanțele în stațiunea Hajduszoboszlo.

Fiind atât de aproape de graniţă, avem foarte mulţi români care vin să ne viziteze. Dintre turiştii străini, aproximativ o treime sunt români, a explicat Gyula Czeglédi.

VEZI VIDEO

 

Cei care ajung în Hajduszoboszlo au la dispoziție numeroase hoteluri dar și pensiuni la prețuri care încep de la 90 de lei și ajung până la 400 de lei pe noapte pentru o cameră dublă.

Despre autor