Selectați pagina

Vacanțe pe ultima sută de metri. Câți bani trebuie să scoateți din buzunar pentru o vacanță early booking

Vacanțe pe ultima sută de metri. Câți bani trebuie să scoateți din buzunar pentru o vacanță early booking

Vacanțele reduse, cumpărate în sistem early booking nu s-au epuizat încă. Agențiile de turism mai au în portofoliu acest tip de oferte până la finalul lunii martie. În Cluj-Napoca, în acest week-end are loc prima ediție a unui târg non-confomist de turism – Târgul de Călătorii – care se adresează în special familiilor cu copii. Târgul se desfășoară în interiorul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca.

„Sunt 20 de expozanți la prima ediție a Târgului de Călătorii, care au în oferte vacanțe de tip early booking, adică pachete care pot fi cumpărate cu reducere. Ca noutate, târgul este dedicat familiilor. În timp ce păroinții caută vacanțe, copiii pot sta într-un loc special amenajat pentru ei, unde se pot juca sub supraveghere. Nu i-am uitat nici pe părinții care au copii mici, aceștia pot să împrumute de la noi un sistem de purtare și să poarte bebelușii în timp ce vizitează târgul”, a declarat pentru ȘtiriMed, Anca Știr Deac, organizatorul evenimentului

targ calatorii copii

Loc de joacă special amenajat pentru copii în cadrul Târgului de Călătorii/Sursa foto: Facebook Târgul de Călătorii

Cei care își rezervă o vacanță în timpul târgului beneficiază, pe lângă reducerea early booking, de o reducere suplimentară de până la 15 procente.

„Avem oferte cu plecare directă din Cluj către Turcia. Grecia, Cipri sau Spania, dar avem și oferte pentru litoralul românesc și bulgăresc, avem și oferte bune pentru circuite. Prețurile sunt foarte bune. De exemplu, pentru o vacană în Grecia, Zakynthos, prețurile încep de la 700 de euro, 2 persoane. Prețurile sunt foarte bune și pentru vacanțe în Turcia, o destinație preferată de români. Prețurile încep de la 1000 de euro”, a declarat pentru ȘtiriMed, Bianca Lazăr, consultant de turism în cadrul Agenției Paralela 45

În acest an clujenii preferă vacanțele all inclusive în Turcia, spun consultanții de turism, iar pe locul doi în topul preferințelor se situează Grecia.