Selectați pagina

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate: „Voi cere demisia lui Cornel Aldea, managerul Spitalului de Copii”

Vicepreședintele Comisiei de Sănătate: „Voi cere demisia lui Cornel  Aldea, managerul Spitalului de Copii”

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților a declarat că va cere demisia managerului Spitalului de Copii, Cornel Aldea. Declarația vine după ce instanța de judecată i-a dat câștig de cauză doctoriței Simona Tătar, care a contestat decizia prin care a fost concediată.

„Medicul pediatru Simona Tătar a câștigat prima luptă cu managerul Spitalului de Copii, Cornel Aldea care în complicitate cu cei care conduc Universitatea de Medicină din Cluj ca o feudă au concediat- o abuziv în ciuda protestelor părinților copiilor mulțumiți de bunătatea și profesionalismul acestui medic! Voi solicita demisia managerului Aldea și a celor responsabili din vârful UMF pentru acest abuz!”, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook

Medicul Simona Tătar a fost concediată din cadrul Clinicii PEdiatrie 3, la începutul acestui an, pentru că a vrut să renunțe la funcția didactică pe care o deținea în cadrul UMF Cluj. Conducerea Spitalului de Copii nu a fost de acord cu decizia Simonei Tătar (n.red – deși în cadrul Spitalului de Copii mai sunt cazuri de medici care au renunțat la funcțiile didactice, însă au rămas să profeseze în cadrul clinicilor) și i-au desfăcut contractul de muncă.

CITEȘTE ȘI MESAJUL EMOȚIONANT AL DOCTORIȚEI DEMISĂ PE NEDREPT: „ÎMI PARE RĂU CĂ NU LE VOI MAI PUTEA ACORDA AJUTORUL NECESAR COPILAŞILOR”