Selectați pagina

VIDEO Cum a fost în prima zi la WonderPuck 2023 Cluj

VIDEO Cum a fost în prima zi la WonderPuck 2023 Cluj

Cea de a șaptea ediție WonderPuck 2023 Cluj a început cu multă voie bună și cu spectacolele organizate la castel, mai exact la Castelul Banffy, în Bonțida, unde s-au jucat „Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm, în regia lui Rumi László și spectacolul „Dănilă Prepeleac”, după Ion Creangă, în scenariul și regia lui Traian Savinescu, susținut de artiștii de la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca.

Distracția a continuat, apoi pe scenele amplasate în Piața Unirii din Cluj-Napoca, precum și în curtea Muzeului de Artă. WonderPuck 2023 a debutat cu spectacolul „Trupa Marionetelor”, în regia lui Stefano Michelotti. Momentul a fost susținut de trupa Grande Cantagiro Barattoli din Italia, o minunată formație stradală, plină de energie și culoare.

WonderPuck 2023 Cluj, ziua 1

Spectacolul Frumoasa și Bestia, prezentat de Teatrul pentru Copii și Tineret Luceafărul, Iași, s-a jucat pe scena mare din Piața Unirii a adunat sute de părinți și copii. De asemenea, atelierele creative, amplasate în centrul orașului sunt o modalitate extraordinară de a satisface curiozitatea și nevoia de explorare a celor mici.

Frumoasa și Bestia la WonderPuck 2023 Cluj
Frumoasa și Bestia la WonderPuck 2023 Cluj

CITEȘTE ȘI: WONDERPUCK 2023 CLUJ: CE POȚI FACE SÂMBĂTĂ LA FESTIVAL INTERNAȚIONAL AL TEATRELOR DE PĂPUȘI

ȘtiriMed este partener media al WonderPuck 2023