Selectați pagina

VIDEO Pasagerul cu numărul 1 milion în 2018 a ajuns în Aeroportul Cluj. Cum a fost întâmpinat pasagerul norocos

VIDEO Pasagerul cu numărul 1 milion în 2018 a ajuns în Aeroportul Cluj. Cum a fost întâmpinat pasagerul norocos

Pasagerul cu numărul 1 milion din anul 2018 a ajuns, joi seara, în Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Este vorba despre Maria Teodosia Pop, o tânără din Cluj, care se îmbarca pe avionul Turkish Airline, pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul. Tânăra a aflat că este un pasager privilegiat, în momentul în care a ajuns la ghișeul de check-in. Din partea companiei aeriene, dar și din partea Aeroportului, tânăra a primit 2 bilete dus-întors pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul.

VEZI în video de mai jos care a fost reacția tinerei câștigătoare

În acest an pasagerul cu numărul 1 milion din Aeroportul Cluj a fost înregistrat cu o lună mai devreme decât în anul 2017. Directorul Aeroportului susține că ținta lor este să ajungă la 7 milioane de pasageri.

„Acest terminal de plecări a fost proiectat pentru 100 de mii de pasageri. Acum avem deja 1 milion, iar ținta noastră este să ajungem la 7 milioane de pasageri. Când a fost proiectat, ni se spunea că terminalul era prea mare, acum ni se spune că este prea mic. Avem planuri să construim un nou terminal. Pe plan mondial, suntem un aeroport de referință. Ne apropiem de 3 milioane de pasageri anual,avem zboruri spre Atena, s-au reluat zborurile spre Tunsia și Egipt „, a spus David Ciceo, directorul Aeroportului Internațional Cluj-Napoca