Selectați pagina

Vlad Voiculescu îşi preia mandatul de ministru al Sănătăţii

Vlad Voiculescu îşi preia mandatul de ministru al Sănătăţii

Vlad Voiculescu este noul ministru al Sănătăţii. El ar trebui să îşi preia astăzi mandatul de la Nelu Tătaru, fostul ministru.

Asta după ce Vlad Voiculescu a decis să renunțe la poziția de viceprimar al Capitalei pentru a accepta nominalizarea ca ministru al Sănătății. Noul Guvern Cîţu, în care Vlad Voiculescu ocupă funcţia de ministru al Sănătăţii, s-a instalat oficial la Palatul Victoria, în cursul zilei de miercuri.

CINE ESTE VLAD VOICULESCU. Vezi CV

Vlad Vasile Voiculescu este nascut pe 6 septembrie 1983, Brănești, Dâmbovița, România, politician si economist român si fost ministru al sănătății în guvernele Dacian Cioloș (20 mai 2016–4 ianuarie 2017).

Este cunoscut ca unul dintre fondatorii Magicamp, alături de jurnalista Melania Medeleanu. Magicamp a început ca o tabără pentru copiii bolnavi de cancer și oferă servicii gratuite de cazare, hrană sau suport financiar pentru copii și familiile lor. Mișcarea a beneficiat de donații financiare și materiale de peste 3 milioane de euro în urma unei campanii mediatice la care au participat numeroase vedete, potrivit Wikipedia.

Vlad Voiculescu este cunoscut și pentru faptul că a pus la punct „Rețeaua Citostaticelor”, un mecanism neoficial, dar legal, de furnizare de medicamente bolnavilor de cancer din România prin mijloace paralele cu metodele oficiale, împotmolite birocratic.

 

Despre autor