Selectați pagina

Conferința națională ”Consens și controverse în managementul cancerelor ginecologice” are loc, în acest an, în Cluj

Conferința națională ”Consens și controverse în managementul cancerelor ginecologice” are loc, în acest an, în Cluj

Conferința Naționala Interdisciplinară ”Consens și controverse în managementul cancerelor ginecologice” are loc, în perioada 17 – 18 iunie, în Cluj-Napoca, în amfiteatrul Hotelului Univers T.

Conferința este organizată de Societatea Română de Radioterapie și Oncologie Medicală, Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România, Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică, Asociația Medicilor de Familie Cluj sub egida Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și va reuni peste 50 de lectori.

„Conferința dedicată cancerelor ginecologice caută răspunsuri la controversele încă existente în managementul acestora, pornind de la necesitatea schimbului de opinii între diversele specialități. Evenimentul va reuni peste 50 de lectori pentru a oferi o actualizare cuprinzătoare a cunoștințelor în acest domeniu, de la depistare și diagnostic până la progresele recente în domeniul diverselor tratamente și rezultatele obținute”, au transmis organizatorii

Potrivit specialiștilor, cancerele ginecologice necesită o abordare multidisciplinară și reprezintă o provocare pentru toți specialiștii implicați în diagnosticul și tratamentul acestora: medici de familie, epidemiologi, geneticieni, radiologi, psihologi, ginecologi, anatomopatologi, chirurgi, radioterapeuti și oncologi medicali.

conferinta nationala

Mai multe detalii despre conferință găsiți AICI